ChatGPT Pro komt eraan: Dit is wat we tot nu toe weten

afbeelding7.jpg

Als je de AI-sensatie ChatGPT onlangs hebt geprobeerd te chatten, heb je waarschijnlijk op enig moment een foutmelding "bij capaciteit" gekregen. De plotselinge enorme populariteit van de chatbot kan het behoorlijk lastig maken om toegang te krijgen tot de service. En hoewel het leuk is om te chatten met de AI, of zelfs om het essays te laten schrijven of examens af te nemen, willen sommige mensen gegarandeerde toegang zodat ze de chatbot voor professionele doeleinden kunnen gebruiken.

Ook: Hoe te beginnen met het gebruik van ChatGPT

Eerder deze maand kondigde OpenAI op zijn Discord-server aan dat het binnenkort mogelijk een betaalde versie van ChatGPT zou gaan aanbieden, met een optie genaamd ChatGPT Professional. Op de wachtlijst die OpenAI op de server plaatste, stond wat professionele gebruikers kunnen verwachten.

kunstmatige intelligentie

  1. Hoe ik ChatGPT en AI-kunsttools gebruikte om snel mijn Etsy-bedrijf te starten
  2. ChatGPT en de nieuwe AI veroorzaken opwindende en angstaanjagende verstoringen in cybersecurity
  3. Is dit de meest sarcastische AI-chatbot tot nu toe? Ik heb HuggingChat geprobeerd en het was vreemd
  4. Maak kennis met de post-AI-ontwikkelaar: meer creatief, meer gericht op het bedrijfsleven

Het professionele aanbod, dat door OpenAI wordt beschreven als "experimenteel", zal "altijd beschikbaar zijn (geen blokkeringsperiodes)," "snelle reacties bieden van ChatGPT (d.w.z. geen beperkingen)" en "zo veel berichten bieden als je nodig hebt (minstens 2X de dagelijkse limiet normaal)."

De wachtlijst merkte ook op dat als je geselecteerd wordt, OpenAI individueel contact met je zal opnemen om een betalingsproces en een pilot op te zetten.

Het lijkt er nu op dat OpenAI zijn early access gebruikers heeft geselecteerd en ze delen wat inzichten.

Ook: ChatGPT heeft een MBA-examen afgelegd. Hier is hoe het ging

Zahid Khawaja, een vroege toegangsgebruiker, deelde een video op Twitter waarin hij een testprompt liet zien op de Pro-versie die veel sneller liep dan de gratis versie waar de rest van het publiek toegang toe heeft. In de video toonde Khawaja zijn abonnementskosten, die uitkomen op $42 per maand.

Hoe OpenAI heeft besloten om $42 per maand te vragen moet nog worden onthuld - misschien is het weer een referentie naar Het Transgalactisch Liftershandboek. In december zei Sam Altman, de CEO van OpenAI, echter dat de gemiddelde kosten van elke reactie in "enkele cijfers van centen" zaten, maar hij gaf toe dat het uiteindelijk de service moet monetizen vanwege de "verbijsterende" kosten voor computergebruik. Een recente overeenkomst met Microsoft, wat zal zien dat de softwaregigant miljarden investeert in OpenAI in de komende jaren, zal ook waarschijnlijk helpen.

Ook: ChatGPT is 'niet bijzonder innovatief' en 'niets revolutionairs', zegt de hoofd AI-wetenschapper van Meta

Ondanks de populariteit van ChatGPT, is het niet de enige AI-chatbot op de markt. De prijs van $42 per maand zorgt ervoor dat sommige gebruikers op zoek gaan naar andere alternatieven die mogelijk kosteneffectiever zijn en net zo efficiënt.

ChatGPT heeft nog geen informatie vrijgegeven over wanneer de professionele versie beschikbaar zal zijn voor het publiek, met als reden: "Helaas is ChatGPT professionele toegang op dit moment niet beschikbaar voor abonnement."

Als je echter op de hoogte wilt blijven, moedigt ChatGPT je aan om het wachtlijstformulier in te vullen.

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer >>