15 Beste ChatGPT Chrome-extensies waarvan je in 2023 niet wist

afbeelding25.png

Met het verwerven van meer dan 100 miljoen gebruikers binnen 2 maanden na de lancering, is ChatGPT de snelstgroeiende app ter wereld geworden.

Maar, wat is ChatGPT?

ChatGPT, gebouwd door Open AI, is een geautomatiseerde tekstgeneratietechnologie waarmee gebruikers hoogwaardige natuurlijke taalinhoud kunnen produceren. Het werkt door middel van een krachtig en geavanceerd neuraal netwerk om tekst te genereren op basis van gebruikersinput en andere gegevensbronnen.

De mogelijkheden van ChatGPT zijn getest in verschillende real-world scenario's en de resultaten zijn werkelijk indrukwekkend.

De toepassingen van ChatGPT zijn eindeloos. Het kan financiën beheren, bedrijven runnen, geld verdienen en helpen bij het zoeken naar banen.

Hoewel het strikt genomen een alleen-tekst taalmodel is, is ChatGPT goed in het assisteren bij complexe technische projecten met gedetailleerde handleidingen.

Leer hoe je ChatGPT beter kunt gebruiken.

Maar wees gewaarschuwd; het geeft soms verkeerde antwoorden met dezelfde zekerheid.

Ja, ChatGPT heeft beperkingen. Het is niet verbonden met het internet en is alleen getraind op gegevens tot 2021, waardoor het soms verouderde en onjuiste antwoorden geeft.

Er komt in de nabije toekomst geen Chrome-extensie van OpenAI.

Maar andere slimme AI-tools hebben de kans gegrepen om te werken aan de beperkingen van ChatGPT, zoals ChatSonic van Writesonic.

ChatSonic is een verbeterde versie van ChatGPT met geavanceerde mogelijkheden en functies zoals,

 • Het is direct verbonden met Google om feitelijke en bijgewerkte informatie op te halen voor de gebruikers.
 • ChatSonic-chrome-extensie die je in een oogwenk antwoorden kan geven en overal op het web kan worden gebruikt.
 • Waarom jezelf beperken tot tekst? ChatSonic creëert verbijsterende AI-art met behulp van een combinatie van Stable Diffusion- en Dall-E-technologieën.
 • Als je geen groot fan bent van typen, gebruik dan ChatSonic met spraakopdrachten, waarmee je spraakantwoorden genereert.
 • Sluit ChatSonic binnen enkele minuten aan op je favoriete toepassingen met de ChatSonic-API om het gedoe van terugkeren naar het ChatSonic-dashboard voor elke vraag die je hebt te besparen. Bekijk de beste API-gebruiksscenario's.
 • Waarom wachten om je laptop te bereiken om ChatSonic te gebruiken, als je de ChatSonic mobiele app kunt gebruiken?
 • ChatSonic heeft onlangs ook een indrukwekkende functie voor bedrijven gelanceerd - Botsonic. Hiermee kun je saaie chatbots vervangen door Botsonic, waarmee je ChatGPT kunt trainen met je eigen gegevens om klantgesprekken met personalisatie te kunnen voeren.

Lees meer over de belangrijkste verschillen tussen ChatSonic en ChatGPT.

Bent u nieuwsgierig om alle spannende functies van ChatSonic uit te proberen?

Waarom kiezen voor een ChatGPT-achtige extensie voor Chrome?

Heen en weer gaan tussen verschillende tabbladen om de benodigde informatie te krijgen is erg vermoeiend en verwarrend. Een ChatGPT-aangedreven Chrome-extensie kan je helpen om alle drukte te vermijden en je kunt content letterlijk van overal op het web creëren.

Met behulp van ChatGPT kunt u boeiende tweets schrijven voor uw Twitter-publiek rechtstreeks op Twitter. Zie hoe de ChatGPT-chrome-extensie van ChatSonic tweets kan schrijven om u direct te helpen.

Wacht even, niet alleen tweets; een ChatGPT Chrome-extensie kan -

Niet alleen tweets, de ChatSonic Chrome-extensie kan ook de efficiëntie verbeteren en de productiviteit verhogen.

 • Automatiseer content creatie: Maak in een mum van tijd socialmediaposts, e-mails en advertentieteksten met behulp van de ChatGPT Chrome-extensies.

Leer hoe je ChatGPT kunt gebruiken voor Gmail.

 • Snel reageren op klantvragen: De Chrome-extensies van ChatGPT helpen u om klantvragen snel te begrijpen en met relevante antwoorden snel te reageren.
 • Verbeter online aanwezigheid: Met ChatGPT Chrome-extensies kunt u gemakkelijk inhoud creëren, relevante hashtags en Twitter-accounts vinden om mee te communiceren, en DM's snel en efficiënt beantwoorden.

Om het beter te maken, hebben we de beste ChatGPT Chrome-extensies voor elk gebruiksscenario verzameld in deze blog. Begin nu met verkennen!

15 beste ChatGPT Chrome-extensies die je niet kende

Of je nu content ergens op het internet wilt creëren, een e-mail wilt schrijven, of je Google zoekopdracht wilt versnellen, ChatGPT Chrome-extensies zijn er voor elke behoefte.

In deze blog hebben we gesproken over de volgende top 15 ChatGPT Chrome-extensies:

 1. ChatSonic
 2. TweetGPT
 3. Prometheus
 4. YouTube samenvatting met ChatGPT
 5. Samenvatten
 6. ReaderGPT
 7. Merlin
 8. ShareGPT
 9. Fancy GPT
 10. ChatGPT Prompt Genius
 11. ChatGPT voor Google
 12. ChatGPT Schrijver
 13. WebChatGPT
 14. Betrokken AI
 15. Praat-met-ChatGPT

Latenn we nu eens wat beter kijken naar elk van deze ChatGPT Chrome-extensies.

1. ChatSonic

De ChatSonic ChatGPT Chrome-extensie kan worden gebruikt voor alles en nog wat op het web. Je kan deze gebruiken om directe tekstfragmenten te schrijven, social media-teksten en e-mails te genereren, te parafraseren, uit te breiden en nog veel meer.

Om meer te weten te komen, bekijk de gebruiksmogelijkheden van de ChatGPT Chrome-extensie.

Om het gemak van de ChatSonic Chrome-extensie te ervaren, moet je deze eerst installeren door een paar eenvoudige stappen te volgen. Het installeren van de ChatSonic Chrome-extensie is heel gemakkelijk en helpt je tijd te besparen en je productiviteit te verhogen.

 1. Ga naar de Chrome-extensiewebwinkel en zoek naar ChatSonic.
 2. Download en installeer 'ChatSonic - ChatGPT met superkrachten' en zet het vast aan de URL-balk voor gemakkelijke toegang.
 3. Meld u aan bij uw bestaande Writesonic-account door te klikken op het ChatSonic-pictogram in de URL-balk.
 4. Aangezien de ChatSonic Chrome-extensie op internet werkt, kunt u de instellingen beheren door te kiezen wanneer u wilt dat het wordt geactiveerd om te antwoorden.

Zodra geïnstalleerd, bent u klaar om te gaan !

Google zoekopdracht: Begin met browsen op het web met ChatSonic. En zo verschijnt ChatSonic wanneer je een Google-zoekopdracht uitvoert. Je krijgt samengevatte antwoorden voor al je Google-zoekopdrachten naast de zoekresultaten.

Afbeelding 27

Webpagina's samenvatten: Stop met het spenderen van uren aan het lezen van lange artikelen en onderzoeksrapporten om de essentie ervan te begrijpen. Je kunt nu de ChatSonic Chrome-extensie gebruiken om snel een samenvatting te genereren met de belangrijkste delen.

Het vinden van antwoorden binnen een webpagina: Je wilt weten of de Wikipedia-pagina over Kunstmatige Intelligentie de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI bevat. Sla de ouderwetse manier van Cmd+F over en vraag ChatSonic om antwoorden te vinden op je vragen binnen een webpagina.

Deze functionaliteit is niet alleen beperkt tot zoekopdrachten, maar geldt ook voor YouTube. ChatSonic kan nauwkeurig het exacte tijdstip van een YouTube-video bepalen als antwoord op uw vraag.

E-mails opstellen: Gebruik ChatSonic om e-mails voor elke situatie te schrijven. Bovendien kunt u de toon van de e-mail indien nodig aanpassen.

image11.png

Beantwoorden van e-mails: Naast het opstellen van e-mails, maakt de ChatSonic Chrome-extensie het eenvoudig door u in staat te stellen nauwkeurige antwoorden te genereren volgens drie verschillende tonen die u verder kunt aanpassen.

afbeelding24.png

Emails samenvatten: De samenvattingsfunctie van deze extensie is geweldig om een overzicht te krijgen van wat er besproken is in een e-mail. U kunt snel een samenvatting in één alinea of tijdslijn genereren van een volledige e-mail thread.

afbeelding-172.png

Klik op het CS-pictogram dat zichtbaar is bovenaan uw e-mailvenster.

beeld5.png

Je kunt het ook rechtstreeks vanuit je inbox openen zonder de e-mail te openen.

Maak unieke tweets: Schrijf nieuwe tweets direct op Twitter zonder tabbladen te wijzigen of tijd te verspillen door te browsen en te zoeken naar inspiratie. Klik op het CS-pictogram dat verschijnt op

Antwoorden op tweets:

Klik eenvoudig op het CS-pictogram rechtsonder in het antwoordvenster om te reageren op tweets en discussies, en blijf in contact met uw publiek.

afbeelding13.png

Samenvatting van Twitter-threads: Gebruik de ChatSonic Chrome-extensie om lange Twitter-threads samen te vatten tot de belangrijkste punten. Zoek naar de optie 'Deze thread samenvatten' onder de eerste tweet.

afbeelding19.png

Hier is jouw samenvatting van de Twitter-draad. Je kunt ook snel antwoorden op deze draad door te klikken op 'antwoorden op deze draad'.

afbeelding17.png

Maak uitdagende LinkedIn-berichten: Maak snel LinkedIn-berichten met behulp van de ChatSonic Chrome-extensie en genereer in enkele seconden nieuwe inhoud.

afbeelding31.gif

Schrijf antwoorden op LinkedIn-berichten: Met de extensie kun je gespreksstarters maken om een nieuw gesprek te starten of een aangepaste uitnodiging te maken.

afbeelding7.png

Niet alleen antwoorden op berichten, je kunt gemakkelijk outreach-plannen maken en uitvoeren zonder verschillende tools te gebruiken. De ChatSonic Chrome-extensie heeft nu Kula-achtige mogelijkheden waarmee je e-mailadressen voor je prospects kunt vinden en LinkedIn-berichten direct kunt verzenden.

Genereer opmerkingen bij LinkedIn-posts: De extensie kan u helpen om in contact te komen met uw publiek door automatisch een relevante opmerking te genereren in het opmerkingenveld.

afbeelding9.png

Optimaliseer uw LinkedIn-profiel: Wist u dat ChatSonic uw LinkedIn-profiel nu ook kan optimaliseren? Ja, van LinkedIn-bio tot het toevoegen van uw prestaties, de ChatSonic Chrome-extensie helpt u bij het optimaliseren van uw LinkedIn-profiel op het meest gedetailleerde niveau.

Maak unieke inhoud overal op het web: De extensie van ChatSonic werkt in je hele Chrome-browser, waardoor je niet hoeft te schakelen tussen tabbladen. Gebruik CMD (pictogram) + M om toegang te krijgen tot de AI-popup, waarmee je overal unieke biografieën kunt maken of artikelen kunt schrijven.

afbeelding29.png

Samen met Gmail, LinkedIn en Twitter heeft de ChatSonic Chrome-extensie nu native integraties met Google Ads (schrijf advertentiekopie), Facebook & Instagram (bijschriften, reacties, DM's), Telegram en WhatsappWeb.

Ervaar nu de verbluffende mogelijkheden van de ChatSonic Chrome-extensie op andere populaire browsers zoals Edge, Opera en Firefox.

Je ontvangt elke maand 100 generaties gratis om ChatSonic te verkennen. Daarna kun je een van onze voordelige en waardevolle flexibele abonnementen kiezen om eindeloos van ChatSonic te genieten.

afbeelding16.png

2. TweetGPT

TweetGPT is een chrome-extensie aangedreven door ChatGPT om tweets en antwoorden op tweets te genereren.

Om het te gebruiken, heb je een Twitter-account, een Chrome-browser en een Open AI-account nodig.

Je kunt het installeren vanuit de Chrome-extensiewinkel en de extensie vastzetten om er gemakkelijk toegang tot te krijgen.

Als het geïnstalleerd is, zie je een TweetGPT icoon zoals deze!

afbeelding21.png

Wanneer erop geklikt wordt, kun je de toon van de tweet selecteren en TweetGPT zal dan een willekeurige tweet genereren. Om te reageren op een tweet, selecteer je de tweet en klik je op het TweetGPT-icoon om antwoorden te genereren.

afbeelding1.png

Deze ChatGPT Chrome-extensie - TweetGPT, heeft geen optie om een onderwerp in te voeren waarover je wilt tweeten. Het genereert willekeurige tweets die niet overeen kunnen komen met jouw inhoudsstrategie. Het is gebaseerd op OpenAI's ChatGPT om tweets en antwoorden op te halen, waardoor het mogelijk irrelevant en verouderde reacties kan genereren.

Leer hoe je op grote schaal content kunt maken met ChatGPT.

3. Prometheus

Doen je handen pijn van het typen de hele dag op werk? Het zou fijn zijn om even pauze te nemen en gezellig te chatten met Chat GPT online.

Het is mogelijk om met de ChatGPT-chrome-extensie - Prometheus te praten in plaats van te typen.

In tegenstelling tot ChatSonic spraakopdrachten, geeft ChatGPT alleen tekstuele reacties.

Download en installeer de extensie. Om deze te gebruiken, log in op uw ChatGPT-account en houd de spatiebalk ingedrukt om te spreken. ChatGPT zal uw stem omzetten in tekst en de vraag beantwoorden.

Vergeet niet om toegang tot de microfoon in te schakelen.

afbeelding6.png

4. YouTube samenvatting met ChatGPT

Als u een drukke professional bent die geen tijd heeft om lange YouTube-video's te bekijken, maar absoluut de context van de video wil weten, dan kan 'YouTube Summary met ChatGPT' de perfecte ChatGPT Chrome-extensie voor u zijn.

Het is ontwikkeld door een sociale web-markeringshulpmiddel, Glasp. Deze chatGPT-extensie voor Chrome vat elke YouTube-video samen in seconden en presenteert u met het script van de video.

Ja, je hoort het goed! Het is geen samenvatting maar een compleet script dat is verdeeld en gescheiden met tijdstempels 🤯.

Om te beginnen met het gebruik van YouTube samenvatting met ChatGPT, installeert u de Chrome-extensie.

Bij het afspelen van een willekeurige YouTube-video zult u de optie 'Transcript & Samenvatting' zien. Als u erop klikt, zal de extensie de volledige transcriptie genereren en een optie bieden om samen te vatten met Open AI.

Om samen te vatten, moet je de transcriptie kopiëren en plakken, ChatGPT vragen om samen te vatten om een beknopte samenvatting te ontvangen.

Klinkt het niet als veel extra werk? De beste manier om samenvattingen van YouTube-video's, blogposts of onderzoeksartikelen te krijgen, is door de URL in te voeren en ChatSonic te vragen een samenvatting te maken.

5. Samenvatting

In tegenstelling tot YouTube Samenvatting met ChatGPT werkt de Summarize Chrome-extensie met een enkele klik op elke pagina.

Summarize heeft u gedekt, of u nu nieuws, artikelen, blogs of onderzoeksrapporten leest.

De samenvattingstechnologie wordt aangedreven door ChatGPT en is getraind om uitgebreide, hoogwaardige samenvattingen te bieden. Bovendien wordt het ook continu getraind met menselijke samenvattingen om betrouwbaar en actueel te zijn.

Deze ChatGPT-extensie voor Chrome stelt u in staat om snel door uw openstaande tabbladen te bladeren, waardoor u meer tijd kunt besteden aan wat echt belangrijk is. Blijf op de hoogte van alles wat u wilt lezen en voorkom dat u belangrijke inzichten over het hoofd ziet met gemak.

afbeelding23.png

De ChatGPT-chrome-extensie - Summarizer geeft soms een foutmelding 'Failed to load response' weer, waardoor het moeilijk is om de extensie te gebruiken.

6. ReaderGPT

ReaderGPT is vergelijkbaar met andere samenvattende ChatGPT-chrome-extensies.

Met slechts één klik kan het u een samenvatting van elke webpagina geven. U hoeft niet meer lange artikelen of pagina's door te lezen! Het heeft leuke functies, zoals het genereren van opsommingstekens voor artikelen of het aanpassen van de ChatGPT-prompt aan uw behoeften.

Stel dat u een snelle samenvatting van een artikel wilt. Met deze ChatGPT Chrome-extensie kunt u het samenvatten in drie korte opsommingstekens of zelfs 50 woorden. Of als u een tekst wilt vertalen naar het Spaans of wilt vereenvoudigen voor een vijfjarige, dan heeft de ReaderGPT-extensie dat voor u gedekt.

afbeelding8.png

7. Merlin

Merlin is de mini-versie van ChatGPT.

Deze ChatGPT Chrome-extensie werkt op elke website in de Chrome-browser om te helpen bij het schrijven, bewerken, opmaken en zoeken op het web. Nadat je het hebt geïnstalleerd in de Chrome-browser, kun je er toegang toe krijgen met de sneltoets 'Ctrl/ Cmd + M'.

Dit is een premium ChatGPT-chrome-extensie waar u elke dag 11 generaties gratis kunt gebruiken, waarna u zich moet abonneren op de premiumversie - Merlin Pro. De prijzen beginnen vanaf $ 19 / maand voor 1000 zoekopdrachten.

afbeelding26.png

 

Het heeft enkele beperkingen, zoals dat het niet werkt op

 • Bing en Edge
 • Nieuw tabblad of blanco pagina

Vergeet niet om altijd de pagina te vernieuwen om Merlin te gebruiken.

Merlin is slechts een ChatGPT chrome-extensie zonder extra functies, zelfs als je voor de Pro-versie betaalt. Maar ChatSonic geeft je meer waar voor je geld met een API, chrome-extensie, mobiele app en een heleboel andere coole AI-schrijffuncties, allemaal voor dezelfde prijs.

8. ShareGPT

ChatGPT is een geweldige tool voor het voeren van slimme en grappige gesprekken, maar het trieste is dat je ze niet met iemand kunt delen.

ShareGPT is een ChatGPT Chrome-extensie met één klik waarmee je gemakkelijk je meest interessante ChatGPT-gesprekken kunt delen.

Nadat je ShareGPT geïnstalleerd hebt vanuit de Chrome Web Store, vernieuw ChatGPT. Je ziet dan een deel knop aan het einde van al je gesprekken.

afbeelding30.png

Zeg gedag tegen het gedoe van het delen van ChatGPT-gesprekken - stuur gemakkelijk permanente links naar vrienden met deze geweldige ChatGPT-extensie.

Botsonic - de ChatGPT-alternatief is ingebouwd met de mogelijkheid om conversaties op te slaan, te bewerken en te downloaden.

9. Stijlvolle GPT

Dit lijkt op ShareGPT, maar zoals de naam al suggereert, is het fancy. Met deze ChatGPT Chrome-extensie kun je gesprekken delen via links en als afbeeldingen, PDF's en tekstbestanden.

FancyGPT maakt je ChatGPT threads er fancy uit zien en stelt je in staat deze op te slaan met coole afbeeldingen, doorzoekbare PDF's en tekstbestanden voor toekomstige referentie of om te delen met je collega's.

Afbeelding 20

Je kunt een van de stijlen uit de bovenste rij kiezen en selecteren hoe je het gesprek wilt opslaan (Afbeelding, PDF, tekstbestand).

Als je vragen, ideeën of verzoeken hebt, stuur dan een bericht naar FancyGPT op Twitter via @fancyGPT.

10. ChatGPT Prompt Genius

Een goede prompt zal leiden tot goede en relevante reacties, net zoals goede voorbereiding leidt tot goede cijfers. Niet iedereen kan direct goede prompts schrijven, maar dat mag je niet tegenhouden om geweldige tools zoals ChatGPT, ChatSonic en ChatGPT Prompt Genius te verkennen.

afbeelding18.png

ChatGPT Prompt Genius is een open-source Chrome-extensie met een repository van de beste prompts op een subreddit.

Er is ook een interface waar je de beste prompts voor ChatGPT kunt vinden, delen en gebruiken. Bovendien kun je zelfs je chatgeschiedenis lokaal opslaan en eerdere gesprekken op elk gewenst moment bekijken.

afbeelding4.png

Je zult door honderden prompts moeten bladeren om de juiste te vinden. Om het gemakkelijker te maken, is er een mogelijkheid om prompts te categoriseren en te selecteren vanaf de subreddit pagina.

Verken deze enorme lijst van 160 ChatGPT prompts en maak het creëren van inhoud sneller met behulp van Chat GPT online of ChatSonic.

11. ChatGPT voor Google

ChatGPT for Google is een open-source ChatGPT chrome-extensie die werkt met alle populaire zoekmachines - Google, Bing, DuckDuckGo, enz.

Het integreert antwoorden van ChatGPT online samen met de reguliere zoekresultaten, zodat u ook beknopte antwoorden op uw zoekopdrachten kunt krijgen van ChatGPT.

Deze Chrome-extensie met ChatGPT-kracht ondersteunt de officiële OpenAI API, wat betekent dat je vanuit het pop-upvenster toegang hebt tot de kracht van ChatGPT. Het heeft markdown-weergave, code-highlighting en donkere modus voor een gepersonaliseerde ervaring.

afbeelding10.png

De generaties van 'ChatGPT voor Google' zijn niet snel en het kan even duren voordat er gereageerd wordt, wat het doel om tijd te besparen bij het doorlopen van meerdere links tenietdoet.

Nadat het is gegenereerd, kun je de respons kopiëren en gebruiken volgens jouw vereisten.

12. ChatGPT Schrijver

Met de ChatGPT Chrome-extensie - ChatGPT Writer kun je volledige e-mails en berichten schrijven. Het werkt op alle sites en biedt verbeterde ondersteuning voor Gmail.

ChatGPT Writer ondersteunt functies zoals

 • Genereert hoogwaardige antwoorden in vergelijking tot andere chatGPT-extensies.
 • Werkt in alle op Chromium gebaseerde browsers zoals Chrome, Brave en Edge.
 • Ondersteuning voor alle talen.
 • 100% gratis en respecteert uw privacy.

Om deze ChatGPT-extensie te starten, klik op de speld van de ChatGPT Writer-chrome-extensie.

afbeelding2.png

Je kunt hier je zoekopdracht invoeren en op 'reactie genereren' klikken. Het gebruik van deze ChatGPT Chrome-extensie op Gmail is ook behoorlijk eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is een redelijk idee te geven over de e-mail die je wilt schrijven, en ChatGPT Writer zal de beste e-mailinhoud genereren.

13. WebChatGPT

ChatGPT heeft een reputatie voor het genereren van verkeerde, irrelevante en verouderde antwoorden. Het is moeilijk om ChatGPT te vertrouwen, vooral wanneer je aan het onderzoeken bent.

WebChatGPT voegt relevante webresultaten toe aan uw prompts voor ChatGPT voor meer accurate en actuele conversaties.

afbeelding22.png

Je kunt de resultaten ook verfijnen door te filteren op tijd en regio om meer relevante antwoorden te genereren.

14. Betrokken AI

Ben je van plan om nieuwe mensen te ontmoeten op LinkedIn door te reageren op hun berichten?

Gebruik de Engage AI ChatGPT Chrome-extensie om in enkele seconden inzichtelijke opmerkingen te schrijven. Je kunt ook contact leggen met nieuwe mensen die mogelijk leads en klanten worden voor jouw bedrijf.

Als je een social media manager bent, kan deze Chrome-extensie met ChatGPT-mogelijkheden je veel tijd besparen en je productiviteit verhogen.

Laat de saaie opmerkingen zoals 'Goede post', 'Bedankt voor het delen' en de iconische '👍' achterwege en ga over op inzichtelijke en relatable opmerkingen.

Met Engage AI is de ChatGPT-extensie gemakkelijk te gebruiken en ondersteunt deze 20 talen.

 • Hover over het EngageAI-pictogram in het opmerkingengedeelte en selecteer de toon van de stem.
 • Bewerk de opmerking en personaliseer deze indien nodig.
 • Plaats de opmerking.
afbeelding28.png

15. Praat met ChatGPT

Talk-to-ChatGPT is vergelijkbaar met Prometheus maar heeft de extra functionaliteit van spraakreacties.

Je kunt online communiceren met ChatGPT door middel van spraakopdrachten en spraakreacties ontvangen gegenereerd door spraakherkenning en tekst-naar-spraak technologieën van Google Chrome.

Deze ChatGPT Chrome-extensie ondersteunt alle belangrijke talen en biedt opties om spraakherkenning, tekst-naar-spraak-taal en bot-responsen te regelen.

image12.png

De ChatGPT Chrome-extensie voegt een klein vakje toe aan de rechterbovenhoek van uw scherm voor het wisselen van spraakherkenning, het regelen van de stem van de bot, het overslaan van berichten en het openen van instellingen.

Conclusie

De ChatGPT Chrome-extensies zijn bedoeld om het gebruik van ChatGPT online gemakkelijker te maken. We hebben de 15 beste ChatGPT Chrome-extensies vermeld om uw ChatGPT-ervaring te verbeteren. Van het maken van inhoud op sociale media tot spraakopdrachten en het delen van ChatGPT-chats, deze kleine add-ons kunnen uw gesprekken naar een hoger niveau tillen.

Maar wacht even!

Voordat je miljoenen verschillende extensies downloadt, is er ChatSonic, een alles-in-één pakket dat een Chrome-extensie, mobiele app, spraakreacties, chatdelen en nog veel meer omvat. Er is geen noodzaak om je Chrome te overladen met veel verschillende tools wanneer je alles wat je nodig hebt op één plek kunt hebben.

Met ChatGPT vaak offline of volledig bezet, is het nu tijd om een ChatGPT alternatief te verkennen - ChatSonic.

Dus, als je klaar bent om je chatgame naar het volgende niveau te tillen, probeer dan ChatSonic.

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer >>