10 Meest Populaire ChatGPT-apps voor mobiel die de moeite waard zijn om uit te proberen in 2023

afbeelding4.png

Het automatiseren van routinetaken

Verbeteren van de klantervaring

Optimaliseren van het inhoudscreatieproces

En meer... Weer een stuk eenvoudiger geworden!

ChatGPT heeft het internet veroverd en het is geen wonder waarom! De AI-aangedreven ongelofelijke AI chatbot komt met een heleboel verbluffende mogelijkheden. Van het genereren van blogposts in no time tot het zich gedragen als een programmeerexpert, er is veel wat je kunt doen met ChatGPT.

Maar er is één grote beperking - ChatGPT kan alleen worden gebruikt op desktops via de website. Gaan de stemmen in je hoofd als "O jee!"?

Maak je geen zorgen!

Zoals Travis Kalanick zei: "Elk probleem heeft een oplossing. Je moet alleen creatief genoeg zijn om het te vinden."

Als je ChatGPT op je iOS of Android-telefoon wilt gebruiken, dan heb je geluk! In deze blogpost leer je hoe je ChatGPT op je mobiele apparaat kunt installeren, plus ontdek je enkele door ChatGPT aangedreven apps en waarom deze een geweldige vervanging zijn voor de originele ChatGPT. Laten we dus snel beginnen!

Maar voordat we ons storten op 10 van de meest populaire ChatGPT-apps voor mobiel, laten we eens kijken wat ChatGPT is.

Wat is ChatGPT?

ChatGPT van OpenAI is een AI-chatbot die is ontwikkeld door Sam Altman. De ongelooflijk krachtige AI-chatbot is gebouwd op GPT-3.5 (Generative Pre-trained Transformer), een taalmodel dat gebruikmaakt van begeleid en versterkend leren om reacties te genereren wanneer het wordt gepresenteerd met een vraag.

Laten we het in begrijpelijke taal uitleggen.

Allereerst, laten we zien wat begeleid leren is.

Stel dat u een mentor bent die studenten leert hoe ze essays moeten schrijven. Eerst geeft u honderden essays aan de leerlingen en vraagt u hen om ze te lezen en te verwerken.

Dit zal hen trainen op het gebied van schrijfstijl, toon en meer. Niettemin kunnen niet alle essays goed zijn, waardoor de output van mentees middelmatig kan zijn.

Dit is waar versterkend leren met menselijke begeleiding (RLHF) in beeld komt!

Als mentor geeft u mentees feedback over waar ze zich kunnen verbeteren. Dit helpt mentees op hun beurt om hun vaardigheden in de loop der tijd scherp te houden.

Dit is precies wat er gebeurt als het gaat om ChatGPT.

Nadat er veel gegevens van het internet zijn verzameld, produceert het model soms uitvoer die niet perfect is. Daarom geven menselijke trainers feedback om het model te verfijnen en de prestaties te verbeteren.

ChatGPT is super eenvoudig in gebruik. Lees hier meer over hoe je ChatGPT kunt gebruiken.

De ChatGPT-app is ontworpen om u een interactieve ervaring te bieden en u uitgebreide antwoorden te geven op elke vraag die u heeft.

Het belangrijkste om op te focussen is het toevoegen van een goede instructie. Immers, jouw resultaat is afhankelijk van jouw input. Het is het beste om een verklaring te gebruiken in plaats van een vraag als je de meest gedetailleerde antwoorden wilt krijgen.

Bestaat er een officiële ChatGPT mobiele app?

Laten we meteen iets duidelijk maken - er is geen officiële ChatGPT-app op Android- of iOS-apparaten.

Dus, als je de chatbot op je mobiel wilt gebruiken, moet je de website openen in je browser; natuurlijk is dat vervelend, maar het is de enige manier om optimaal gebruik te maken van zijn functies.

Als je nog steeds vastbesloten bent om een app te vinden, geen zorgen - er zijn een paar ontwikkelaars die hun eigen versies van ChatGPT hebben gemaakt als mobiele app. Je kunt het eenvoudig downloaden op je mobiele telefoon en content maken onderweg!

Deze blogpost vermeldt enkele van de beste Chat GPT-apps voor mobiel om uit te checken. Maar laat ons eerst even kijken waarom u zou moeten kiezen voor ChatGPT-alternatieven.

Waarom kiezen voor alternatieven voor ChatGPT?

ChatGPT biedt geen mobiele app aan, dus is het het beste om naar alternatieven te zoeken. Bovendien heeft ChatGPT verschillende beperkingen -

Niet in staat om feitelijke informatie te verzinnen

ChatGPT is getraind tot 2021-gegevens en is daarom niet in staat om feitelijke inhoud te genereren of met actuele feiten te komen.

Als je dus op zoek bent naar content ideeën op basis van de nieuwste trends en onderwerpen, dan is ChatGPT niet je beste keuze. Het is alsof ChatGPT een paar concepten heeft geleerd en jou niets anders kan bieden dan dat.

Als je op zoek bent naar de meest actuele informatie, trends en meer, is het verstandiger om te kiezen voor de opties van ChatGPT.

Kan geen AI-afbeeldingen genereren

Natuurlijk kan ChatGPT van grote hulp zijn als het gaat om het genereren van tekst, maar hoe zit het met visuals? Nou, bij ChatGPT ben je daarvoor aan het verkeerde adres!

Als u visuals wilt genereren, ga dan naar DALL-E van OpenAI of Midjourney. ChatGPT kan u alleen helpen bij het maken van tekst prompts voor afbeeldingen die u in DALL-E of Midjourney kunt invoeren en de afbeeldingen kunt krijgen. Maar dat is te veel gedoe tussen apps ... en dat is niet leuk!

Dus waarom kies je niet voor een alternatief voor ChatGPT dat je in staat stelt afbeeldingen te maken - en je kostbare tijd bespaart?

Foutmelding "ChatGPT op capaciteit"

Stel je voor: Je moet vandaag een contentpiece afronden. Met alle hoop ga je naar ChatGPT, maar daar verschijnt een foutmelding met de tekst: "ChatGPT zit op dit moment vol!"

Super frustrerend, toch? Nou, dat is het wel!

Het blijkt dat ChatGPT te maken heeft met uitval als gevolg van een toestroom van gebruikers en een te hoge serverbelasting. Het lijkt erop dat je snel een andere optie moet vinden, want ChatGPT kan je niet altijd helpen.

Ondersteunt geen spraakopdrachten

ChatGPT is zeker niet de beste optie voor jou als je de voorkeur geeft aan spraak-naar-tekst. ChatGPT kan geen spraakopdrachten begrijpen of reageren zoals Siri of Google Assistant.

Dus, als je tijd wilt besparen door spraakopdrachten te geven, is het beter om te zoeken naar alternatieven voor ChatGPT.

Nu noemen we de beste ChatGPT-alternatieven die een mobiele app hebben voor Android of iOS of beide. Met een ChatGPT mobiele app kun je gemakkelijk content maken vanaf je bank.

10 meest populaire ChatGPT-apps voor Android en iOS

Klaar om te ontdekken wat er nog meer is op de ChatGPT-apps markt? Van intuïtieve dashboards tot snelle antwoorden, verschillende ChatGPT-apps voor mobiel kunnen perfect voor jou zijn.

Wil je chatten met een specifieke persoon? Of wil je meer waar voor je geld? Je hebt talloze opties - dus maak je klaar om serieus te gaan winkelen om degene te vinden die bij jouw behoeften past!

Ieder voegt zijn eigen speciale iets toe - laten we dus op pad gaan en een chatgpt-app voor Android en iOS gaan verkennen.

 1. ChatSonic
 2. Alissu: Chat met AI
 3. Rapid ChatGPT
 4. ChatOn - AI Chat met GPT-3
 5. Frank: AI Chat Assistent
 6. Open Chat – GPT AI met GPT-3
 7. Chat GPT: GPT-gebaseerde AI ChatGOD
 8. Open Chat: AI Chatbot App
 9. Chat AI: Persoonlijke AI Assistent
 10. AI Chat: Schrijvende Chatbot

Klaar om te verkennen? Laten we beginnen!

ChatSonic

Het starten van de lijst is ChatSonic door Writesonic! Een splinternieuwe, buitenaardse conversatie-AI-chatbot - veel cooler dan ChatGPT van OpenAI. Het is net als ChatGPT, maar een verbeterde versie met 10x meer functies - waardoor het een perfect alternatief voor ChatGPT is.

De geavanceerde AI-chatbot kan je geest verbluffen met zijn vermogen tot real-time data-, afbeeldings- en stemzoekopdrachten. Bovendien maakt de ChatSonic AI - ChatGPT mobiele app gebruik van de kracht van ChatGPT en helpt deze bij het creëren van inhoud on-the-go.

ChatSonic heeft hun ChatGPT Android-app live staan. iOS-gebruikers kunnen zich inschrijven op de wachtlijst om vooraf toegang te krijgen tot de ChatSonic iOS-app.

Hier is waarom je nu de ChatSonic-app moet uitproberen:

 • Supereenvoudig te installeren.
 • Draagt bij aan het verbeteren van de efficiëntie.
 • Verhoogt direct de productiviteit en bespaart tijd, waardoor het de beste ChatGPT-alternatief is voor productiviteit.
 • Wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface.

Bovendien kunt u ChatGPT voor e-commerce bekijken om te zien hoe het de e-commerceindustrie revolutioneert.

Maak je klaar om de volgende generatie chatbot AI-technologie te ervaren. Laten we dieper ingaan op de geweldige functies die worden aangeboden door de ChatSonic mobiele app voor Android:

 • Genereer feitelijke informatie op jouw gemak

ChatSonic kan je voorzien van de feiten die je nodig hebt! Met behulp van de kracht van Google en NLP geeft de ChatGPT-app voor Android je nauwkeurige inzichten en actuele informatie over alle opvallende gebeurtenissen binnen handbereik. Dus, je hoeft geen laptop overal mee naartoe te nemen; download gewoon de beste Chat GPT-app - ChatSonic AI.

 • Geef spraakopdrachten en bespaar tijd

ChatSonic heeft geweldige superkrachten - dankzij NLP. Het kan uw spraakopdrachten begrijpen en terugspreken als een AI-vriend - net als Google Assistent of Siri! En met de ChatGPT-app voor Android, hoef je alleen je telefoon op te pakken en spraakopdrachten te geven.

 • Verander woorden in verbluffende digitale kunstwerken

Laat de kunstenaar in jezelf los en maak onvergetelijke digitale kunst onderweg met de ChatSonic mobiele app. Met ChatSonic hoef je geen technische expert te zijn om meesterwerken te creëren - van gek tot realistisch, ChatSonic zorgt ervoor dat je kunstwerken opvallen. Bekijk meer over hoe je de ChatGPT AI-kunstgenerator kunt gebruiken.

 • Praat met je eigen virtuele assistent

Ontgrendel de kracht van het hebben van een virtuele assistent binnen handbereik - download de ChatSonic mobiele app! Deze baanbrekende conversatie AI-tool biedt u het gemak van een echt persoon zonder de kosten. Van relatieproblemen tot sollicitatiegesprekken, ChatSonic is de chat-app waar u naar op zoek bent geweest.

 • Voelt als een echte gesprekspartner

ChatSonic biedt een ervaring die zo authentiek is dat het moeilijk is om het verschil te zien. Met de AI-chatbot hoef je je geen zorgen te maken om voortdurend je gedachten te herhalen, hij pikt zelfs de nuances in je spraak op. Klaar voor de ultieme gesprekservaring? Download de ChatSonic mobiele app.

ChatSonic Gebruiksscenario's

ChatGPT nodigt u uit om te bloggen: Kun je me ideeën geven voor blogberichten over <onderwerp van jouw keuze>?

afbeelding1.jpg

ChatGPT-oproep voor studenten: Speel de rol van Steve Jobs en help me een bedrijfsplan op te stellen met betrekking tot ChatGPT voor studenten.

afbeelding2.jpg

ChatGPT vraagt voor sociale media: Bedenk 5 Instagram reel-ideeën om <onderwerp> te promoten binnen <doelgroep>.

afbeelding3.jpg

ChatSonic prijzen

ChatSonic biedt een gratis proefversie aan waarbij je toegang hebt tot 10.000 woorden. Als je meer wilt genereren, kun je kiezen voor een premium plan vanaf $19 per maand.

Alissu: Chat met AI

Hierna komt Alissu - een andere AI-chatbot gebaseerd op het GPT-3-model van OpenAI.

Alissu reageert moeiteloos op allerlei aanwijzingen en er zit nauwelijks vertraging tussen de antwoorden. Laten we enkele coole functies verkennen:

 • Krijg antwoorden op vragen die uw nieuwsgierigheid wekken! Alissu is een echte kei in wiskundeproblemen en programmeren, maar kan ook andere vragen beantwoorden.
 • Alissu kan ook een redder in nood zijn als u hulp nodig heeft bij het voorbereiden van een sollicitatiegesprek of bij het voltooien van een opdracht voor de opleiding. De AI-chatbot kan u helpen bij het schrijven.
 • Laat Alissu het zware werk voor u doen - leg eenvoudig uit wat u nodig heeft en kijk hoe het moeiteloos een code of SQL-verzoek maakt.

Deze ChatGPT-app is een van de meest populaire in de Google Play Store en geeft je dezelfde superkrachten als het echte ding. En weet je wat? Het enige wat je hoeft te doen is gewoon de app installeren en beginnen te praten met de AI-chatbot!

De app heeft echter ook enkele nadelen. Laten we zeggen dat de teksten die u naar de AI-chatbot moet sturen vaak worden afgekapt. Oplossing? Verstuur kortere teksten! Een ander probleem is dat de app een groot aantal advertenties toont.

Als je al deze problemen wilt vermijden, kan je voor een andere ChatGPT-app kiezen - ChatSonic AI - die razendsnel antwoorden genereert. Bovendien lastig het je niet om de haverklap met advertenties. Is dat niet een betere oplossing?

Rapid ChatGPT

Zin in avontuur? Probeer dan zeker Rapid GPT - een handige interface met enorm potentieel, gebouwd met behulp van OpenAI’s API.

Download eenvoudig deze ChatGPT app, log in en maak je klaar om verbaasd te worden. Het is alsof je een AI binnen handbereik hebt voor allerlei soorten dingen, vergelijkbaar met WhatsApp-chat, behalve dat je met een robot zult chatten!

Laten we een aantal van zijn functies bekijken:

 • Rapid ChatGPT-app heeft het allemaal: van grapjes tot raadsels en verhalen.
 • Bovendien hebben ze gamification toegevoegd! Bekijk een paar advertenties en je wordt beloond met munten. Gebruik ze om onbeperkte antwoorden te krijgen - zo handig!

Je kunt Chat GPT: Rapid, net als ChatGPT, downloaden van de Google Play Store.

De Rapid ChatGPT is echter niet zo snel als de naam doet vermoeden. Als je dus directe reacties wilt, kun je kiezen voor andere ChatGPT-apps zoals ChatSonic AI.

ChatOn - AI Chat met GPT-3

ChatOn is een andere geweldige AI-chatbot gebaseerd op GPT-3 technologie. De ChatGPT app heeft een eenvoudige gebruikersinterface, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is.

Hier zijn een paar coole functies:

 • Betrouwbare AI-chatbot die snel antwoorden kan geven op vragen.
 • Profiteer van de voordelen van een betrouwbare proeflezer, vooral bij het schrijven van een zakelijke brief of sollicitatiebrief. Typ het gewoon in en laat de ChatGPT-app - ChatOn de rest regelen!
 • Maak gebruik van de AI-schrijfassistent om een essay of zelfs een gedicht te schrijven.

Beste deel? Het is gratis met in-app aankopen, en je kunt beginnen met de basisfuncties!

Download ChatOn - De ChatGPT app is nu beschikbaar in de App Store en Google Play!

Bovendien, als je op zoek bent naar een ChatGPT-app die je kan helpen met meer dan alleen inhoud, kun je proberen ChatSonic te gebruiken. Van het genereren van realtime inhoud tot verbluffende afbeeldingen, het kan je met alles helpen.

Frank: AI Chat Assistente

Geïnspireerd door de GPT-3 Chat van OpenAI biedt Frank je een heleboel mogelijkheden.

Laten we deze verkennen:

 • Maak echte menselijke teksten en stemmen over elk onderwerp, zoals enkele vragen of zelfs gedichten!
 • Genereer hypnotiserende afbeeldingen met behulp van AI.
 • Helpt bij het bedenken van scripts - een must-have voor elke YouTuber of blogger!
 • Verander, herschrijf of herformuleer elke reactie direct.

Je hebt minimaal 50 MB opslagruimte nodig voor installatie op je apparaat. Frank is beschikbaar in zowel de App Store als Google Play.

Deze ChatGPT-app - Frank - is echter onveilig, dus het is het beste om Frank geen persoonlijke of vertrouwelijke informatie te geven. Dit komt doordat de app vatbaar kan zijn voor het maken van grove of ongepaste opmerkingen. Dus als u bezorgd bent over privacy en op zeker wilt spelen, kunt u kiezen voor andere ChatGPT-apps zoals ChatSonic AI.

Open Chat - GPT AI met GPT-3

Hier is nog een ongelooflijk krachtige ChatGPT-app voor mobiel - Open Chat

Gewapend met geavanceerde technologie en een slim ontwerp kan de AI-chatbot je helpen bij het voeren van real-time gesprekken met slechts een klik.

Laten we in detail bekijken wat Open Chat biedt:

 • Geen enkel onderwerp is taboe - stel gewoon elke vraag die in je opkomt en je krijgt direct nauwkeurige antwoorden.
 • Versnelt je onderzoeksproces! Wanneer je ASAP een antwoord nodig hebt maar niet wilt zoeken op internet, is Open Chat de beste oplossing.
 • Maak gebruik van de chatbot voor zakelijke doeleinden. Het is perfect wanneer klanten en cliënten herhaalde antwoorden nodig hebben.

Bovendien werkt het veilig zonder enige van uw gegevens te verzamelen. U kunt de app gemakkelijk downloaden op de Google play store.

Open Chat kan u helpen met alleen tekstuele vragen. Als u een app wilt om u te helpen met afbeeldingen en meer, kies dan voor ChatSonic!

Chat GPT: GPT-gebaseerde AI ChatGod

Volgende op de lijst van ChatGPT app is Chat GPT: GPT-gebaseerde AI ChatGOD! Het kan letterlijk al je vragen direct beantwoorden.

Het beginnen is een fluitje van een cent. Nadat je de app hebt gedownload, bekijk je de categorieën. Zoek het onderwerp dat jou het meest interesseert. Typ vervolgens jouw vraag in en stuur deze naar de chatbot. Binnen enkele ogenblikken krijg je antwoord. Het antwoord is gebaseerd op de informatie die door de AI van internet is verzameld.

Laten we eens kijken naar enkele geweldige functies die worden aangeboden door Chat GPT: op GPT gebaseerde AI ChatGOD:

 • Onthoud het vorige gesprek, dit helpt je om de chatbot niet opnieuw te hoeven vragen en om een soepel gesprek te hebben.
 • Maak unieke afbeeldingen met behulp van kunstmatige intelligentie.
 • Stel een ingewikkeld wachtwoord in om te voorkomen dat anderen in jouw chats kunnen rondsnuffelen.

Maar op dit moment is het alleen beschikbaar op Google Play. Dus als je een iOS-gebruiker bent, moet je op zoek naar andere alternatieven op de markt.

Chat GPT: GPT-gebaseerde AI ChatGOD is alleen beschikbaar voor Android-gebruikers. Als je een iOS-gebruiker bent, kun je kiezen voor alternatieven zoals de ChatSonic-app, die beschikbaar is als ChatGPT-app voor Android en een iOS-wachtlijst heeft.

Open Chat: AI Chatbot App

Hierna komt Open Chat, een ultieme AI-chatbot gebaseerd op GPT-3-technologie. Het kan u helpen om verschillende dingen te automatiseren en uw productiviteit direct te verhogen.

Laten we eens kijken naar de kenmerken:

 • Nodig om gezellig te chatten? Met Open Chat hoeft u niet verder te zoeken! Chat direct met de bot ondersteund door GPT-3-technologie om de tijd te doden of nuttig advies te krijgen.
 • Vergeet vervelende webzoekopdrachten - met de GPT-3-gedreven Open Chat kunt u vinden wat u nodig hebt sneller dan ooit.
 • Schrijfproblemen? Geen zorgen meer! Maak u geen zorgen over typfouten - Open Chat heeft u gedekt met zijn automatische correctiefunctie.

Maar op dit moment is de ChatGPT-app - Open Chat alleen beschikbaar op Google Play.

De ChatGPT app - Open Chat heeft een verwarrende UI. Bovendien ontbreken extra functies die ChatSonic wel ondersteunt, zoals spraakherkenning, persoonlijkheidsmodus en meer. Dus als je op zoek bent naar een app die je met alles kan helpen, kan ChatSonic jouw favoriete ChatGPT app voor mobiel zijn.

Chat AI: Persoonlijke AI Assistent

Heb je niemand om mee te praten? Download Chat AI - De perfecte AI assistent!

Met behulp van GPT-3 is Chat AI gecreëerd om sensibele en oprechte antwoorden te bieden.

Net als elke andere app, zoals WhatsApp, hoef je alleen maar je bericht te verzenden en krijg je direct een snelle reactie.

Hier zijn de voordelen van Chat AI:

 • Onmiddellijk communiceren met een bot! U kunt overal ter wereld over iets praten en geweldig advies krijgen van uw virtuele assistent.
 • Krijg geweldige en snelle resultaten. Het is moeilijk om Chat AI te onderscheiden van een echt persoon als je ermee praat!
 • Komt met een intuïtieve interface en is super eenvoudig te gebruiken.

De ChatGPT-app is gratis te downloaden in de App Store. Als je echter een Android-gebruiker bent, kun je kijken naar andere ChatGPT-apps zoals ChatSonic AI.

AI Chat: Schrijvende Chatbot

Vind je het lastig om pakkende tekst te schrijven en zou je willen dat er iemand is om je suggesties en feedback te geven?

Je wens is uitgekomen! AI-chat is een chatbot die je daadwerkelijk kan helpen bij het schrijven.

Laten we eens kijken hoe het kan helpen:

 • AI Chat kan jouw ghostwriter zijn! Of het nou gaat om het schrijven van een sollicitatiebrief, een lang essay of een gedicht, de chatbot kan het allemaal.
 • De AI-chatbot kan jouw tekst bekijken, analyseren en feedback geven over eventuele fouten. Dit maakt het een geweldige tool als je schrijver bent.
 • Het kan fungeren als jouw virtuele vriend en je mensachtige antwoorden geven.

Maar als je op zoek bent naar een tool die je naast schrijven kan helpen, ga dan voor ChatSonic AI. Van het genereren van real-time content tot AI-images, het kan je met alles helpen.

Haal de ChatGPT app op je mobiel

Het gebruik van ChatGPT voor mobiele apps op Android- en iOS-apparaten is nu veel gemakkelijker geworden.

Toch?

Klaar om diep in de fascinerende wereld van AI-chatbots te duiken? Bekijk meer dan 110 beste voorbeelden van ChatGPT om te zien hoe mensen het meeste halen uit ChatGPT-apps.

Ontdek de beste Chat GPT App - ChatSonic AI en laat je creativiteit de vrije loop! ChatSonic AI overtreft alle beperkingen van ChatGPT en biedt een conversatie AI-chatbot die fungeert als jouw persoonlijke assistent.

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer >>