Hoe ChatGPT te gebruiken voor jouw baanzoektocht in 2023

afbeelding7.png

Bent u iemand die meestal terughoudend is om hulp te zoeken, maar toch veel vragen heeft die beantwoord moeten worden?

Maak kennis met ChatGPT!

Je one-stop oplossing voor al je vragen. ChatGPT kan je AI-beste vriend zijn en helpt je om alle aspecten van het leven te navigeren met zijn immense kennis.

ChatGPT is om een goede reden een bekende naam geworden in de tech industrie. Dankzij zijn geavanceerde conversatie AI-mogelijkheden kan het tekst begrijpen en schrijven als een mens. ChatGPT is getraind op een groot dataset en kan repetitieve taken automatiseren, liedjes schrijven, reizen plannen, een marketingplan schrijven en carrièreadvies geven.

Geïntrigeerd? Leer hoe je ChatGPT gebruikt.

Hoewel Chat GPT een robuust op AI gebaseerd chatbotsysteem is, heeft het bepaalde beperkingen. Een van de belangrijkste beperkingen is zijn vermogen om alleen relevante tekst te genereren tot 2021. Chat GPT is compleet in het duister over situaties na 2021, zoals het FIFA Wereldkampioenschap, de lancering van 5G in India en vele andere gebeurtenissen.

Afbeelding 35.png

Bovendien is het slechts een taalmodel en kan het geen afbeeldingen genereren. De nieuwste beperking is dat ChatGPT niet beschikbaar is of vol zit.

Kan ChatGPT Plus helpen bij deze beperkingen?

Maak kennis met ChatSonic, een verbeterde versie van Chat GPT die is ontwikkeld om uitdagingen aan te pakken en de algehele prestaties te verbeteren.

  • Chatsonic is verbonden met Google-gegevens in realtime om feitelijke, bijgewerkte, relevante inhoud te genereren.
  • Het is ook gebouwd op Stable Diffusion + Dall-E-technologie om verbazingwekkende digitale AI-kunst te creëren in enkele seconden.
  • Chatsonic stelt u in staat spraakopdrachten te geven in plaats van te typen.
  • U kunt ook praten met gepersonaliseerde avatars zoals Personal Trainer, Wiskundeleraar, Loopbaanadviseur, enz., Voor gespecialiseerde vragen.
  • Schrijf boeiende tweets op Twitter direct met de Twitter-bot @ChatsonicAI.
  • Gebruik de Chatsonic API om Chatsonic te verbinden met uw app of webplatform en de functionaliteit ervan te verbeteren. Bekijk hier de beste API-gevallen.
  • Met behulp van de Chatsonic Chrome-extensie kunt u nu Chatsonic overal op het web gebruiken (e-mail, Google-zoekopdracht, Twitter, enz.) Zonder Chatsonic te openen. Bekijk de gebruiksscenario's om meer te weten te komen.
  • Houd nooit vragen voor uzelf omdat u niet op de juiste plek bent. Gebruik de Chatsonic-app om onderweg antwoorden te krijgen op al uw vragen.

💡 Leer meer over ChatGPT tegen Chatsonic.

Al zin om het te proberen?

Ervaar vandaag nog de magie van Chatsonic!

Hoe een tool zoals ChatGPT met superkrachten - Chatsonic je kan helpen bij het zoeken naar werk

Of je nu een student bent die op zoek is naar je allereerste baan of een ervaren professional die nieuwe mogelijkheden verkent, Chatsonic - de ChatGPT-alternatief kan je helpen bij het vinden van een betere en goedbetaalde baan.

U kunt beginnen met het bepalen van de beste beschikbare banen op basis van uw vaardigheden en opleiding met behulp van Chatsonic. Begrijp de taken en verantwoordelijkheden, KPI's (Key Performance Indicators) en carrièremogelijkheden voor elke rol die u hebt geselecteerd.

Doe grondig onderzoek om de beste bedrijven, vacaturebanken en gevraagde cursussen te vinden. Je kunt ook overschakelen naar de loopbaanadviseursmodus om carrière-advies te krijgen, zoals baan versus vervolgstudies, sollicitatietips, baanstrategieën, enzovoort.

Maak een perfect cv waarin uw ervaring met Chatsonic-inputs wordt benadrukt. Gebruik de e-mailsjablonen en gebruiksscenario's van Chatsonic om de beste e-mails naar vacatureplaatsers te sturen die zeker leiden tot uitnodigingen voor een sollicitatiegesprek. Bereid u voor op al uw sollicitatiegesprekken door over te schakelen naar de Interviewer-modus op Chatsonic.

We hebben meer dan 40 Chatsonic Chat GPT prompts samengesteld om u op weg te helpen bij het zoeken naar werk met behulp van Chatsonic.

Gebruik Chatsonic om een goedbetaalde baan te krijgen!

40+ ChatSonic ChatGPT-aanwijzingen om je te helpen bij het zoeken naar werk en opstellen van een CV

1. ChatGPT-oproep voor banenzoektocht op basis van diploma

ChatSonic Chat GPT prompt: Ik volg momenteel mijn MBA in marketing. Ik ben geïnteresseerd in het creëren van dingen en praten met mensen. Ik hou ervan om problemen op te lossen. Mijn favoriete onderwerpen zijn merkmarketing, klantrelaties en zakelijke communicatie. Geef me een lijst van banen die bij mij passen.

afbeelding32.png

2. ChatGPT vraag naar vereiste vaardigheden voor een baan

Chatsonic Chat GPT prompt: Welke vaardigheden zijn vereist om in 2023 software engineer te worden?

afbeelding10.png

3. ChatGPT vraag voor loopbaangroei in een specifieke functie

Chatsonic Chat GPT-prompt: Wat zijn de groeitrends in software-engineering? Hoe kan ik groeien als de beste software-engineer?

afbeelding25.png

4. ChatGPT-uitdaging voor het begrijpen van KPI's van een functieprofiel

Chatsonic Chat GPT prompt: Lijst de KPI's op van een softwareontwikkelingsingenieur in een bedrijf zoals Google.

image18.png

5. ChatGPT vraag voor het begrijpen van verantwoordelijkheden in een functie

Chatsonic Chat GPT prompt: Wat zijn de typische rollen en verantwoordelijkheden van een softwareontwikkelingsingenieur in 2023?

afbeelding9.png

6. ChatGPT vraagt naar de beste bedrijven om te werken

Chatsonic Chat GPT-prompt: Geef me een lijst met de beste bedrijven om te beginnen met mijn carrière als software engineer.

afbeelding43.png
afbeelding26.png

7. ChatGPT verzoekt om populaire cursussen

Chatsonic Chat GPT prompt: Wat zijn de beste cursussen om de gevraagde vaardigheden te leren in de software engineering?

afbeelding2.png

8. ChatGPT verzoek om advies over baan versus vervolgstudie

Chatsonic Chat GPT prompt: Ik heb een bachelordiploma in computerwetenschappen en een baanaanbieding als softwareontwikkelaar bij een van de multinationals. Moet ik de baan accepteren of een masterdiploma in computerwetenschappen nastreven? Lijst de voor- en nadelen van beide scenario's op.

afbeelding1.png

9. ChatGPT prompt voor werkprestaties

Chatsonic Chat GPT Prompt 1: Hoe kan ik werkprestaties aan mijn cv toevoegen zodat mijn profiel opvalt?

afbeelding44.png

Chatsonic Chat GPT prompt 2: Stel verbeteringen voor om deze prestatie op het werk op een betere manier te formuleren. "Verhoogde verkoop met software-initiatieven"

afbeelding41.png

10. ChatGPT vraagt om een professionele samenvatting

Chatsonic Chat GPT prompt: Schrijf een professionele samenvatting voor mij. Ik heb 3 jaar ervaring als software engineer in een tech startup. Ik heb de software vanaf het begin ontwikkeld en end-to-end softwareontwikkeling afgehandeld. Ik heb een team van 5 ontwikkelaars, 2 QA en 3 stagiairs beheerd. Verbeter het en geef suggesties waar nodig.

afbeelding46.png

11. ChatGPT prompt voor het schrijven van de werkervaring sectie

Chatsonic Chat GPT-prompt: Hallo Chatsonic! Schrijf een effectief hoofdstuk over werkervaring in mijn cv. Prompt me om waar nodig cijfers en resultaten toe te voegen. Ik ben de afgelopen 2 jaar software-engineer bij Amazon geweest.

afbeelding34.png

12. ChatGPT-verzoek om sollicitatiebrief

Chatsonic Chat GPT prompt: Schrijf alsjeblieft een sollicitatiebrief voor mijn sollicitatie als senior software-ontwikkelaar bij Microsoft. Formatteer dit op passende wijze.

afbeelding5.png

13. ChatGPT-opdracht voor vacaturesites

Chatsonic Chat GPT prompt: Geef mij een lijst van de beste banenzoekwebsites voor hoogbetaalde software ontwikkelaar posities.

Naast een goedbetaalde baan, kun je ook extra geld verdienen met ChatGPT.

afbeelding42.png

14. ChatGPT prompt voor LinkedIn banenzoektocht

Chatsonic Chat GPT-prompt: Hoe zoek je naar goed betaalde software-ontwikkelaarsbanen op LinkedIn? Geef me unieke en effectieve tips.

afbeelding15.png

Met Chatsonic, ChatGPT's beste alternatief, ben je er zeker van dat je binnen de kortste keren een goedbetaalde baan zult hebben. Heb je nagedacht over hoe je dit geld gaat beheren? Belastingen, investeringen, sparen en alles wat daarbij hoort. Maak je geen zorgen! Bekijk hoe je ChatGPT kunt gebruiken voor financiële discussies.

15. ChatGPT-suggestie voor internationale banenzoekwebsites

Chatsonic Chat GPT opdracht: Help me met een lijst van vacaturebanken om te solliciteren voor softwarebanen internationaal.

afbeelding36.png

16. ChatGPT uitdaging voor arbeidsbemiddelingsbureaus

Chatsonic Chat GPT prompt: Wat zijn de beste vacature adviesbureaus in de VS om een hoogbetaalde software ontwikkelaar baan te vinden?

afbeelding3.png

17. ChatGPT verzoek voor banen zoeken op salaris

Chatsonic Chat GPT prompt: Geef me een lijst van functies in de software-industrie van hoog naar laag op basis van salaris.

afbeelding29.png

18. ChatGPT verzoek om te zoeken naar banen op basis van vaardigheden

Chatsonic Chat GPT prompt: Ik ben een afstudeerder computerwetenschappen in mijn laatste jaar. Ik kan programmeren in HTML, JAVA, CSS en Node JS. Op wat voor soort banen moet ik solliciteren?

afbeelding48.png

19. ChatGPT verzoek om tips voor het zoeken van een baan

Chatsonic Chat GPT-prompt: Geef me enkele unieke en ongebruikelijke manieren om te zoeken naar goede softwarefuncties met een hoog salaris.

afbeelding50.png

20. ChatGPT daagt uit om naar banen te zoeken op MAANG

Chatsonic Chat GPT prompt: Hoe schrijf je een cv dat wordt geselecteerd voor een softwarebaan bij een van de MAANG-bedrijven.

afbeelding8.png

21. ChatGPT prompt voor tips voor stage lopen

Chatsonic Chat GPT-prompt: Hoe krijg ik een stage als software-ontwikkelaar?

afbeelding12.png

22. ChatGPT vraagt om websites voor stagesearch

Chatsonic Chat GPT-prompt: Wat zijn de beste websites om te zoeken naar stage mogelijkheden in de softwareontwikkeling?

afbeelding13.png

23. ChatGPT-opdracht voor het aanleren van vaardigheden

Chatsonic Chat GPT prompt 1: Hoe leer je gratis programmeren in 2023

afbeelding19.png

Chatsonic Chat GPT prompt 2:

afbeelding23.png

24. ChatGPT verzoek tot taalvertaling

Chatsonic Chat GPT-Prompt: Übersetze meine Berufszusammenfassung ins Niederländische.

image11.png

25. ChatGPT verzoek om een CV

Chatsonic Chat GPT prompt: Genereer een gedetailleerd en opgemaakt cv voor een softwareontwikkelaarsstage bij Microsoft. Ik ben een afstudeerder in de informatica. Voeg relevante vaardigheden en projecten toe.

ChatGPT vraagt om een curriculum vitae

26. ChatGPT-opdracht voor sollicitatie-e-mail

Chatsonic Chat GPT prompt: Schrijf een opgemaakte sollicitatie-e-mail voor een softwareontwikkelingsfunctie bij Amazon.

afbeelding30.png

27. ChatGPT verzoek voor interviewvoorbereidingsbronnen

Chatsonic Chat GPT prompt: Geef mij de beste bronnen om mij voor te bereiden op mijn eerste sollicitatiegesprek voor de functie van SDE bij Amazon.

Afbeelding 22

28. ChatGPT-oproep voor interviewvragen

Chatsonic Chat GPT-prompt: Geef me een lijst van interviewvragen met een laag tot hoog moeilijkheidsniveau om me voor te bereiden op mijn SDE Amazon-interview.

afbeelding38.png
afbeelding37.png

29. ChatGPT-uitdaging voor rollenspel als interviewer

Chatsonic Chat GPT prompt: Hallo, ik ben hier om te solliciteren voor de positie van software-ontwikkelingsingenieur bij Amazon. Stel mij vragen van laag naar hoog niveau. Laten we beginnen!

afbeelding16.png

30. ChatGPT-oproep om een bedankmail te schrijven

Chatsonic Chat GPT opdracht: Schrijf een opgemaakte bedank-e-mail aan de interviewer bij Amazon voor het uitvoeren van mijn sollicitatiegesprek voor de functie van Software ontwikkelingsingenieur.

Afbeelding 27.

31. ChatGPT uitnodiging voor een follow-up e-mail

Chatsonic Chat GPT-opdracht: Ik heb twee weken geleden een sollicitatiegesprek gehad bij Amazon voor de functie van SDE. Ik heb nog niets van ze gehoord. Schrijf een goed opgemaakte follow-up e-mail voor mij.

afbeelding28.png

32. ChatGPT verzoek voor een afwijzings-e-mailreactie

Chatsonic Chat GPT prompt: Ik ben afgewezen voor de functie van SDE bij Amazon. Schrijf alstublieft een reactie op de afwijzingsmail die ik van Amazon heb ontvangen.

afbeelding20.png

33. ChatGPT prompt voor LinkedIn-bio

Chatsonic Chat GPT-prompt: Schrijf mijn 'Over' sectie op LinkedIn in een catchy toon. Ik ben een software engineer met 2 jaar ervaring.

Bovendien kunt u ChatGPT-prompts ook gebruiken voor SEO om een zoekgeoptimaliseerde LinkedIn-bio te schrijven.

afbeelding40.png

34. ChatGPT verzoekt om informatie over salaris

Chatsonic Chat GPT-prompt: Wat is het salarisbereik voor SDE 1 bij Amazon?

afbeelding31.png

35. ChatGPT vraagt om advies bij loopbaanverandering

Chatsonic Chat GPT-prompt 1: Ik wil mijn carrière veranderen van softwareontwikkelaar naar technisch schrijver. Help me om de voor- en nadelen van deze verandering af te wegen.

afbeelding14.png

Ondertussen kunt u uw schrijfportfolio opbouwen met onze eenvoudige handleiding voor het schrijven van blogs met Chatsonic.

Chatsonic Chat GPT prompt 2: Ik geniet niet van coderen en wil mijn carrière veranderen naar iets interessants. Geef me alsjeblieft enkele carrièremogelijkheden waarbij de overgang van een software engineer rol gemakkelijker is.

afbeelding-223.png

36. ChatGPT verzoek om grappen over het zoeken naar een baan

Chatsonic Chat GPT-opdracht: Schrijf wat grappen over het zoeken naar een baan met beroemde filmcitaten.

beeld39.png

37. ChatGPT vraag om een e-mail te accepteren met een baanaanbod

Chatsonic Chat GPT prompt: Schrijf een e-mail om de baan te accepteren bij Microsoft voor de functie van senior softwareontwikkelaar.

afbeelding4.png

38. ChatGPT vraag naar cv-sjabloon op basis van functie

Chatsonic Chat GPT prompt: Waar kan ik de beste cv-sjablonen vinden voor een starter die solliciteert naar instapsoftwarefuncties?

afbeelding45.png

39. ChatGPT verzoekt om tips voor sollicitaties

Chatsonic Chat GPT prompt: Stel een strategisch plan voor om in de komende 2 weken ten minste 4 sollicitatiegesprekken voor softwareontwikkelaars te krijgen. Vermeld welke vacaturesites je moet bekijken en hoeveel sollicitaties je per dag moet verzenden.

afb-227.png

40. ChatGPT vraagt om interviewtips

Chatsonic Chat GPT-prompt: Hallo Chatsonic! Ik heb morgen een sollicitatiegesprek als software-ontwikkelingsingenieur bij Amazon. Kun je me alsjeblieft wat tips geven om me voor te bereiden op het gesprek? Inclusief technische en zachte vaardigheden.

afbeelding47.png

41. ChatGPT vraag voor LinkedIn outreach

Chatsonic Chat GPT prompt: Hoe voer ik een LinkedIn-outreach uit voor banen? Bij wie kan ik terecht en hoe kies ik een bedrijf? Ik ben op zoek naar vacatures voor softwareontwikkelaars met 2 jaar ervaring.

afbeelding24.png

42. ChatGPT prompt voor hobby's om toe te voegen aan cv

Chatsonic Chat GPT prompt 1: Welke hobby's moet ik toevoegen aan mijn cv?

afbeelding21.png

Chatsonic Chat GPT prompt 2: Geef me een lijst met hobby's en interesses die ik kan toevoegen aan mijn CV voor een baan als software ontwikkelaar.

afbeelding33.png

43. ChatGPT melding voor lettertypen van CV

Chatsonic Chat GPT prompt: Welke lettertypen en kleuren moet ik gebruiken in mijn cv als beginnend software-ontwikkelaar die solliciteert naar banen?

afbeelding17.png

U bent zich nu bewust van hoe Chatsonic kan helpen bij het zoeken naar werk en hoe de op AI gebaseerde prompts u kunnen helpen bij het besparen van aanzienlijke onderzoektijd en het veiligstellen van een goed betaalde baan.

Leer hoe je de perfecte ChatGPT promotie kunt schrijven om je sollicitatieproces te verbeteren.

Hier zijn 110 meer voorbeelden van het gebruik van Chat GPT. Je kunt ChatGPT ook gemakkelijk integreren voor andere zakelijke doeleinden. Het is nu zelfs nog gemakkelijker met de Chatsonic mobiele app. Nu kun je ook onderweg loopbaanadvies krijgen! Met de Chatsonic Chrome-extensie is het ook op de desktop een fluitje van een cent om naar een baan te zoeken.

Als je een recruiter bent die op zoek is naar de juiste match, bekijk dan deze 12 sjablonen voor jobbeschrijvingen.

Op zoek naar meer AI-aanwijzingen? Wat dacht je ervan als we je in plaats daarvan voorstellen aan een AI-aanwijzingsbibliotheek?! Bekijk de gratis AI-aanwijzingsmarkt van Chatsonic om ongelooflijke AI-aanwijzingen te vinden, te testen en te gebruiken die zijn gemaakt door gebruikers zoals jij.

Maak je je zorgen over je baan? Bekijk 4 redenen waarom ChatGPT je baan niet zal overnemen.

Dien je unieke prompt in en maak kans op 20.000 premium woorden in je Writesonic-account!

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer >>