Best ChatGPT Plagiarism Checker 2023: Bescherm uw schrijven

Best-ChatGPT-Plagiarism-Checker.jpg

Op zoek naar de beste ChatGPT Plagiaat Checker van 2023? Leer hoe je jezelf beschermt tegen plagiaat met de beste ChatGPT plagiaat checkers die beschikbaar zijn op de markt. Ontdek tools zoals OpenAI's AI Tekst Classifier, Originality.ai, GPTZero, Plagibot en ContentDetector.AI.

Ben je bezorgd over plagiaat in je academische of professionele schrijven? Zoek niet verder dan de Best ChatGPT Plagiaatchecker van 2023! Naarmate door AI gegenereerde content vaker voorkomt, wordt het steeds moeilijker om plagiaat op te sporen. Met behulp van ChatGPT plagiaatcheckers kun je er echter voor zorgen dat je inhoud origineel is en ernstige gevolgen zoals het verliezen van je baan, juridische stappen ondernemen of van school gestuurd worden vermijden. In dit artikel zullen we enkele van de beste ChatGPT plagiaatcheckers bespreken die op de markt verkrijgbaar zijn, inclusief hun sterke punten en beperkingen, en enkele veelgestelde vragen beantwoorden over hoe deze tools werken. Blijf lezen om te leren hoe je jezelf kunt beschermen tegen plagiaat met de Best ChatGPT Plagiaatchecker van 2023!

Zie ook: Kan ChatGPT worden gedetecteerd door leraren?

Beste ChatGPT Plagiaatchecker Tools

1. AI-tekstclassificator van OpenAI

OpenAI's AI Tekst Classifier is een plagiaatdetector die is ontworpen om onderscheid te maken tussen door mens gegenereerde en door AI ontwikkelde inhoud. Deze tool maakt gebruik van machine learning-algoritmen om de inhoud te analyseren en te bepalen of deze geplagieerd is of niet. Het is een van de meest nauwkeurige ChatGPT plagiaatcheckers die op de markt verkrijgbaar zijn.

Hier zijn de stappen om OpenAI's AI Tekst Classificator te gebruiken:

 1. Ga naar de website van OpenAI AI Text Classifier.
 2. Maak een account aan of log in.
 3. Kopieer en plak de tekst die je wilt classificeren in het vak "Tekst".
 4. Klik op "Verzenden".
 5. De classifier zal dan de tekst classificeren op een schaal van waarschijnlijk AI-generatie, mogelijk, onduidelijk, onwaarschijnlijk of zeer onwaarschijnlijk.
 6. Houd er echter rekening mee dat de classifier niet volledig betrouwbaar is en mogelijk niet nauwkeurig is in het identificeren van door AI gegenereerde tekst.
 7. Het wordt aanbevolen om de classifier alleen te gebruiken voor Engelse tekst en het werkt mogelijk niet goed met tekst die zeer voorspelbaar is of minder dan 1.000 woorden bevat.

Meer lezen: Kan Chat GPT worden op plagiaat worden gedetecteerd? op plagiaat worden gedetecteerd?

2. Originality.ai

Originality.ai is een betaalde plagiaatdetector die $0.01 per credit rekent, waarbij één credit gelijk staat aan 100 woorden. Deze tool staat bekend om zijn precisie en kan efficiënt plagiaat detecteren in ChatGPT gegenereerde inhoud.

Hier zijn de stappen om Originality.ai te gebruiken:

 1. Ga naar de website van Originality.ai.
 2. Upload de inhoud die u wilt analyseren door deze te kopiëren en plakken in het daarvoor bestemde vakje of voer een URL in om de hele site te scannen op door AI gegenereerde inhoud.
 3. Klik op de knop "Plagiaat controleren" om de analyse te starten.
 4. Wacht tot de software de analyse heeft voltooid, die snelle resultaten zal bieden en het percentage originaliteit in de inhoud zal aangeven.
 5. Bekijk de resultaten en maak indien nodig wijzigingen om ervoor te zorgen dat de inhoud origineel en vrij van plagiaat is.
 6. Als dat nodig is, kunt u de beschikbare video-tutorials op YouTube raadplegen die stapsgewijze instructies bieden over hoe u Originality.ai kunt gebruiken.

Houd er rekening mee dat Originality.ai een op AI gebaseerd plagiaatherkenningsinstrument is dat niet 100% betrouwbaar is en het wordt ook aanbevolen om de resultaten handmatig te controleren.

Ook in de gaten houden: Transformeer jouw inhoud met deze gratis AI-beeldgeneratoren

3. GPTZero

GPTZero is een gratis en betrouwbare tool om AI plagiaat te detecteren, zoals tekst geschreven door ChatGPT, Google BARD, of andere AI chatbots. Deze tool kan plagiaat detecteren met hoge nauwkeurigheid en is eenvoudig in gebruik.

Hieronder staan de stappen om GPTZero te gebruiken:

 1. Ga naar de website van GPTZero.
 2. Kopieer en plak de tekst die u wilt analyseren in het tekstvak of upload een bestand.
 3. Als alternatief kunt u de application programming interface (API) gebruiken om GPTZero te integreren in uw eigen software.
 4. GPTZero geeft een document-niveau score die aangeeft wat de waarschijnlijkheid is dat de tekst is gegenereerd door een AI-model.
 5. Houd er rekening mee dat GPTZero soms voor de gek gehouden kan worden, dus het is nog steeds belangrijk om de tekst op fouten te controleren.

4. Plagibot

Plagibot is een plagiaatchecker die geplagieerde inhoud kan detecteren, zelfs wanneer AI-tools zoals ChatGPT, Bard AI, Bing en meer de woorden hebben herschikt. Deze tool gebruikt geavanceerde algoritmen om de inhoud te vergelijken en op plagiaat te controleren.

Om Plagibot te gebruiken, volg deze stappen:

 1. Ga naar de website van Plagibot.
 2. Kopieer en plak de tekst die je wilt controleren op plagiaat in het daarvoor bestemde vak.
 3. Klik op de knop "Controleer plagiaat".
 4. Wacht tot de resultaten verschijnen. Plagibot maakt gebruik van geavanceerde AI- en deep learning-algoritmen om de tekst op plagiaat te scannen en realtime resultaten binnen enkele seconden te bieden.
 5. Bekijk de resultaten en onderneem indien plagiaat wordt gedetecteerd passende actie.

5. ContentDetector.AI

ContentDetector.AI is een gratis AI-inhoudsdetector en ChatGPT-plagiaatdetector die elk ChatGPT gegenereerde inhoud en AI-gegenereerde inhoud kan detecteren. Deze tool gebruikt machine learning algoritmes om de inhoud te vergelijken en plagiaat te controleren.

Om ContentDetector.AI te gebruiken, volg deze stappen:

 1. Maak een duidelijke en beknopte prompt die de onderzoeksvraag, hoofdpunten en eventuele specifieke instructies of gegevens uit uw bronnen beschrijft.
 2. Plak de tekst of URL in die u wilt controleren.
 3. Klik op "Controleer inhoud" om de AI-inhoudsdetector de tekst te laten analyseren en bepalen of deze door een persoon is geschreven of gegenereerd door AI, inclusief GPT4, GPT3 en ChatGPT.
 4. Evalueer de resultaten om ervoor te zorgen dat uw inhoud authentiek en door een mens geschreven is.
 5. Onderneem de juiste actie als er AI-genereren tekst is gedetecteerd, zoals het herschrijven van de inhoud of het citeren van de bron.

6. Turnitin

Turnitin is een betrouwbare plagiaatchecker die kan worden gebruikt om plagiaat in ChatGPT- gegenereerde inhoud te controleren. Deze tool wordt veel gebruikt door onderwijsinstellingen en kan plagiaat met hoge nauwkeurigheid detecteren.

Om Turnitin te gebruiken, een plagiaatdetectie service, als student, kunt u deze stappen volgen:

 1. Toegang krijgen tot Turnitin via een Learning Management System (LMS) zoals Canvas of Moodle.
 2. Ga naar Opdrachten en klik op Opdracht toevoegen (+).
 3. Voeg de opdrachttitel en instructies toe.
 4. Onder het indelingstype, klik in de keuzelijst en Selecteer Externe tool.
 5. Verzend uw paper naar Turnitin via de bestandsupload of de knip-en-plak methode.
 6. Gebruik de Turnitin Self-Checker om conceptversies van papers, essays en opdrachten te controleren op originaliteit en juiste citaten.

Houd er rekening mee dat geen enkele plagiaatchecker kan garanderen dat ChatGPT gegenereerde inhoud voor 100% wordt gedetecteerd op plagiaat. Elke tool heeft zijn sterke en zwakke punten, het is altijd een goed idee om meerdere tools te gebruiken om plagiaat te controleren.

Welke ChatGPT plagiaatchecker is de beste?

Het beste ChatGPT-plagiaatcontroleprogramma is uiteindelijk afhankelijk van uw behoeften. Als u op zoek bent naar een gratis tool die betrouwbaar plagiaat kan detecteren in AI-g gegenereerde inhoud, zijn GPTZero en ContentDetector.AI allebei uitstekende opties.

Als je een krachtiger hulpmiddel nodig hebt dat plagiaat kan detecteren in zowel door mensen gegenereerde als door AI gegenereerde inhoud, dan zijn de AI-tekstclassificator van OpenAI en Turnitin allebei zeer effectief. Beide tools zijn echter betaald en mogelijk niet geschikt voor alle gebruikers.

Zoekt u een tool die zelfs in gevallen waarin AI-hulpmiddelen woorden hebben herschikt, plagiaat kan detecteren, dan is Plagibot een uitstekende optie. Houd er echter rekening mee dat deze tool mogelijk minder betrouwbaar is bij het detecteren van plagiaat in door mensen gegenereerde inhoud.

Veelgestelde vragen

1. Wat is de beste ChatGPT plagiaat checker?

Er zijn verschillende ChatGPT plagiaatcheckers op de markt beschikbaar, en elke tool heeft zijn eigen sterke punten en beperkingen. Enkele van de beste ChatGPT plagiaatcheckers zijn OpenAI's AI Tekst Classifier, Originality.ai, GPTZero, Plagibot, ContentDetector.AI en Turnitin.

2. Hoe werkt ChatGPT plagiaatchecker?

De plagiaatcheckers van ChatGPT gebruiken machine learning algoritmen om inhoud te vergelijken en op plagiaat te controleren. Deze algoritmen analyseren de inhoud en vergelijken deze met andere bronnen om te bepalen of het al dan niet geplagieerd is.

3. Is het mogelijk om een ​​plagiaatchecker van ChatGPT te misleiden?

Het is moeilijk om een ChatGPT-plagiaatcontroleur te misleiden, maar het is niet onmogelijk. Er kunnen enkele technieken worden gebruikt om deze hulpmiddelen te omzeilen, zoals het wijzigen van het lettertype, het toevoegen van extra spaties of het gebruik van synoniemen voor woorden.

4. Kan de ChatGPT plagiaatcontroleur parafrasering detecteren?

Ja, de plagiaatcheckers van ChatGPT kunnen parafraseren detecteren. Deze tools gebruiken machine learning-algoritmen om de inhoud te vergelijken en te controleren op overeenkomsten, zelfs als de woorden niet identiek zijn.

Afronding

Tot slot heeft de prevalentie van AI gegenereerde inhoud het steeds uitdagender gemaakt om plagiaat te detecteren. Met behulp van ChatGPT plagiaatcontroleurs kun je echter ervoor zorgen dat je inhoud origineel is en ernstige gevolgen vermijdt. In dit artikel hebben we enkele van de beste ChatGPT plagiaatcontroleurs besproken die op de markt verkrijgbaar zijn, waaronder OpenAI's AI Tekstclassificateur, Originality.ai, GPTZero, Plagibot en ContentDetector.AI. Deze tools gebruiken machine learning-algoritmen om de inhoud te analyseren en te bepalen of deze geplagieerd is of niet. Het is belangrijk op te merken dat hoewel deze tools nuttig zijn, ze niet volledig betrouwbaar zijn en mogelijk niet accuraat zijn bij het identificeren van AI gegenereerde tekst. Daarom wordt het aanbevolen om de resultaten ook handmatig te beoordelen. Door gebruik te maken van de beste ChatGPT plagiaatcontroleur van 2023, kun je jezelf beschermen tegen plagiaat en ervoor zorgen dat je inhoud authentiek en origineel is.

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer >>