Het opgegeven e-mailadres wordt niet ondersteund door ChatGPT, we lossen het voor u op

Gebruikers hebben gemeld dat ze de foutmelding "ChatGPT E-mail niet ondersteund Fout" hebben ervaren bij het gebruik van de service. Deze foutmelding kan frustrerend zijn, vooral als u afhankelijk bent van ChatGPT voor communicatie.
Als u zich probeert te registreren voor een ChatGPT-account en de foutmelding "Oops, De e-mail die u heeft opgegeven wordt niet ondersteund. Neem contact met ons op via ons helpcentrum" ontvangt, maakt u zich geen zorgen als dit probleem aanhoudt.

Veel mensen hebben gemeld dat ze hetzelfde probleem tegenkomen en er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om het op te lossen. In dit artikel zullen we u begeleiden bij de noodzakelijke oplossingen om ChatGPT te gebruiken zonder enige problemen. Dus, of u ChatGPT nu gebruikt voor werk of persoonlijke communicatie, lees verder om te leren hoe u de foutmelding "E-mail niet ondersteund" op ChatGPT kunt oplossen.

Hoe het probleem van het niet ondersteunde e-mailadres op ChatGPT te verhelpen

Om de foutmelding "Het door u verstrekte e-mailadres wordt niet ondersteund" op ChatGPT op te lossen, volg deze stappen:

1. Open een incognitovenster & probeer een account te maken

Afbeelding van Open-Incognito-Window-Try-To-Create-Account (2).png

De eerste en makkelijkste oplossing voor het foutmelding "Het opgegeven e-mailadres wordt niet ondersteund" is om een account aan te maken in een incognito venster.

Dit kan helpen bij het wissen van eventuele gecachte gegevens of cookies die mogelijk de fout veroorzaken.
Eenmaal dat het incognito-venster geopend is, navigeer naar de ChatGPT website en probeer opnieuw een account aan te maken met behulp van een ondersteunde e-mailprovider. Als deze oplossing werkt, moet je in staat zijn om zonder problemen een account aan te maken. Zo niet, kun je doorgaan naar de volgende oplossing.

2. Controleer het e-mailadresformaat

Controleer-de-Email-Adres-Indeling (2).png

Als het door jou ingevoerde e-mailadres correct is, zorg er dan voor dat het in het juiste formaat staat. Controleer op typfouten of ontbrekende tekens. Zorg er ook voor dat het e-mailadres verbonden is met een ondersteunde e-mailprovider. ChatGPT ondersteunt alleen bepaalde e-mailproviders en als je een andere gebruikt, moet je overstappen op een ondersteunde.

Houd er rekening mee dat als je een werk e-mailadres gebruikt, de e-mailbeveiligingsinstellingen van jouw organisatie mogelijk ChatGPT blokkeren om toegang te krijgen tot jouw e-mailaccount. In dit geval moet je mogelijk contact opnemen met jouw IT-afdeling voor hulp of een persoonlijk e-mailadres gebruiken.

3. Gebruik een andere webbrowser

Gebruik-een-andere-webbrowser-644x (1).png

Soms kan het probleem te maken hebben met de webbrowser die je gebruikt. Probeer een andere webbrowser te gebruiken en kijk of de fout aanhoudt. Als je Google Chrome gebruikt, probeer dan in plaats daarvan Mozilla Firefox of Microsoft Edge te gebruiken.

4. Controleer uw e-mailproviderinstellingen

Controleer uw e-mailproviderinstellingen - 644x (2).png

Sommige e-mailproviders hebben mogelijk specifieke instellingen die moeten worden aangepast om ChatGPT te kunnen gebruiken. Zo kan bijvoorbeeld Yahoo vereisen dat u toegang tot apps van derden inschakelt in uw accountinstellingen. Raadpleeg de documentatie van uw e-mailprovider voor eventuele specifieke instellingen die moeten worden aangepast.

5. Schakel browseruitbreidingen uit

Uitschakelen browserextensies (2).png

Browser-extensies kunnen soms de functionaliteit van websites, waaronder ChatGPT, verstoren. Probeer alle extensies uit te schakelen en controleer of de fout verdwijnt. In Google Chrome kun je extensies uitschakelen door te klikken op de drie stippen in de rechterbovenhoek, "Meer hulpprogramma's" te selecteren en vervolgens "Extensies" te kiezen.

Als je op dit moment nog steeds het probleem hebt van "de door jou opgegeven e-mail wordt niet ondersteund" op ChatGPT, moet je rechtstreeks contact opnemen met OpenAI voor klantenondersteuning. Zij kunnen mogelijk aanvullende probleemoplossende stappen bieden of het probleem aan hun kant onderzoeken. U kunt contact opnemen met de ondersteuning via de ChatGPT-website of per e-mail.

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer >>