Beste ChatGPT-detector 2023

ChatGPT is inmiddels het meest populaire online AI-model ter wereld geworden. Miljoenen gebruikers over de hele wereld gebruiken het voor uiteenlopende doeleinden. Helaas heeft dit succes ook geleid tot een toename van plagiaat en het gebruik van door ChatGPT gegenereerde inhoud voor schoolopdrachten en andere doeleinden. Het goede nieuws is dat er verschillende AI-inhoudsdetectoren beschikbaar zijn die snel gevallen van door ChatGPT gegenereerde inhoud en andere AI-gemaakte inhoud kunnen detecteren.

Hier zullen we de top 5 ChatGPT-detectoren verkennen die u kunt gebruiken om inhoud te identificeren die is gegenereerd via ChatGPT. Tools zoals Turnitin kunnen ChatGPT detecteren, maar deze zijn gereserveerd voor degenen in de onderwijsgemeenschap.

De beste ChatGPT-detector: Originality AI

Originality AI is een AI-aangedreven tool voor het detecteren van content die uitgevers helpt bij het behouden van originele en plagiaatvrije inhoud. Het biedt een hoge nauwkeurigheid bij het detecteren van geplagieerde en ChatGPT gegenereerde inhoud, met een nauwkeurigheid tot wel 94%. Originality AI maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om de gegeven inhoud te scannen en te analyseren, waarbij het wordt vergeleken met miljoenen andere documenten op internet om eventuele overeenkomsten voor potentieel plagiaat te identificeren en te detecteren of deze via ChatGPT is gegenereerd.

Originality AI werkt door het percentage originele en door AI geschreven inhoud te tonen, wat het gemakkelijk maakt om ChatGPT gegenereerde inhoud te detecteren en ervoor te zorgen dat de geschreven inhoud origineel en authentiek is. Hoewel de software nog niet 100% accuraat is, is het ten zeerste aanbevolen om deze in verschillende scenario's te testen om ervoor te zorgen dat deze effectief zal werken voor uw behoeften.

GPTZero

GPTZero is een webgebaseerde app die is ontworpen om AI-gegenereerde tekst specifiek van ChatGPT te identificeren en te markeren. Het is gemaakt door Edward Tian als reactie op studenten die technologie gebruiken om te spieken bij opdrachten. De app is eenvoudig te gebruiken en biedt nauwkeurige resultaten, inclusief een samenvatting van zinnen die hoogstwaarschijnlijk door ChatGPT zijn geschreven.

GPTZero kan tekst analyseren op zinsniveau, alinea-niveau of documentniveau en werkt met verschillende bestandstypen. Het kan soms onnauwkeurige resultaten geven en kan te duur zijn voor meer geavanceerde taalmodellen.

Schrijver

De AI inhoudsdetector voor schrijvers helpt bij het creëren van originele inhoud en detecteert alle AI-genererende inhoud inclusief ChatGPT. Het platform is getraind op unieke richtlijnen en biedt een evaluatie van de gegeven tekst. Om het gewenste resultaat uit deze tool te halen, moet de gebruiker de URL invoeren of de inhoud kopiëren en plakken. Na het doen van dit zal het u een nauwkeurige berekening geven van de score "inhoud gegenereerd door mensen".

De Writer's AI Content Detector is snel, redelijk nauwkeurig, en helpt je om ChatGPT gegenereerde inhoud binnen enkele seconden op te sporen.

Inhoud op Schaal

Content at Scale is een AI-contentdetector die de kwaliteit van tekst snel en nauwkeurig beoordeelt. Het is getraind op miljarden pagina's aan data die er in wordt gevoed. De tool voorspelt dan de meest waarschijnlijke woordkeuzes.

Content at Scale staat bekend om zijn eigen inhoudsgenerator, die meerdere lagen van AI-componenten combineert om allerlei soorten AI-generatie content te detecteren, inclusief ChatGPT. Gebruikers kunnen eenvoudig de score voor "Menselijke Inhoud" krijgen door gewoon de tekst erin te plakken.

OpenAI GPT2 Uitvoer Detector

OpenAI GPT2 Output Detector is een online hulpmiddel dat helpt bij het identificeren van tekst die is gemaakt door AI-modellen zoals ChatGPT, GPT3 en GPT2. Het gebruik van deze tool is heel eenvoudig - kopieer en plak de tekst en je krijgt een percentage Echt/Nep dat de waarschijnlijkheid aangeeft dat het is gegenereerd door ChatGPT.

Een ChatGPT inhoudsdetector is een hulpmiddel dat de gebruiker kan helpen bij het vinden van door AI gegenereerde inhoud. Het is erg belangrijk dat plagiaat niet voorkomt in bepaalde bedrijven, maar de hulpmiddelen zijn nog niet helemaal 100% nauwkeurig. AI-schrijven evolueert voortdurend, maar hulpmiddelen zoals degene hierboven gaan een lange weg om vals spel te voorkomen.

Is er een manier om ChatGPT te detecteren?

Ja, inderdaad, er zijn verschillende manieren.  Tools zoals Turnitin of andere AI-content detectoren kunnen AI-gegenereerde inhoud opsporen van software zoals ChatGPT.

Welke app detecteert ChatGPT?

GPTZero, Originality AI, Writer, Content at Scale, en Turnitin detecteren allemaal ChatGPT.

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer >>