5 Chatbase Alternatieven in 2023 die speciaal zijn getraind door ChatGPT

afbeelding1.png

Als u op zoek bent naar een alternatief voor Chatbase, weet dan dat u ChatGPT kunt trainen met uw eigen gegevens en een aangepaste AI-chatbot kunt bouwen voor uw website.

De dagen zijn voorbij dat praten met een chatbot voelde als tegen een baksteen slaan.

Dankzij op maat gemaakte ChatGPT-mogelijkheden in uw AI-chatbot, kunt u zich voorstellen dat de klantervaring A+++ is.

En natuurlijk, als ChatGPT getraind is met uw gegevens om uw klanten van dienst te zijn - kunt u dan een betere klantervaring bieden dan dit?

Ik betwijfel het!

Terwijl Chatbase een populaire keuze is geweest, verdwijnt het nu langzaam in de geschiedenis! Je vraagt je misschien af, "Wat zijn de beste alternatieven voor Chatbase om je chatbotspel te verbeteren?"

Nou, deze blogpost beantwoordt jouw vraag.

Maak je klaar om andere op maat gemaakte ChatGPT-opgeleide AI-chatbots te verkennen en de perfecte match te vinden voor jouw unieke zakelijke behoeften. Hier zijn 5 Chatbase alternatieven van 2023 die het chatbot-universum revolutioneren.

Van de ongelooflijke Botsonic tot de krachtige Chatfuel, deze Chatbase-alternatieven kunnen je bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Maar eerst moeten we begrijpen waarom je een alternatief voor Chatbase nodig hebt.

Wat is Chatbase?

afbeelding2.png

Chatbase, een AI-chatbotbouwer, helpt je moeiteloos ChatGPT te trainen met behulp van je unieke gegevens en dit vervolgens om te zetten in een intelligente en interactieve chatbot die naadloos kan worden geïntegreerd in je website.

Je vraagt je misschien af hoe je dit kunt doen of wat voor soort gegevens je nodig hebt, toch? Nou, alles wat je hoeft te doen is een document uploaden of gewoon een link naar je site delen, en voilà!

Chatbase kan u helpen bij het ontwikkelen van een innovatieve chatbot die is ontworpen om allerlei vragen van bezoekers over de inhoud te beantwoorden. Daarnaast helpt het bij het bewerken van de basisprompt, het geven van een naam aan uw chatbot, het toevoegen van persoonlijkheidskenmerken en het leren hoe te antwoorden.

Chatbase is een populaire keuze voor bedrijven die hun eigen AI-aangedreven chatbots willen maken zonder codering. Er zijn echter, zoals bij elk platform, bepaalde beperkingen aan Chatbase die ervoor kunnen zorgen dat je alternatieven overweegt die beter bij jouw behoeften passen. Laten we ze bekijken.

Waarom kiezen voor een alternatief voor Chatbase?

Hoewel Chatbase een populaire keuze is voor bedrijven die op zoek zijn naar het bouwen van aangepaste AI ChatGPT-chatbots zonder codering, is het de moeite waard om rekening te houden met alternatieven vanwege deze beperkingen.

1. Beperkte aanpassingsmogelijkheden

Hoewel Chatbase een basisframework biedt voor het bouwen van chatbots, ontbreken de aanpassingsmogelijkheden die veel andere AI-chatbot-bouwers bieden. Dit kan beperkend zijn voor bedrijven die een chatbot willen maken die is afgestemd op hun specifieke behoeften en merkidentiteit.

2. Ontbeert diverse integraties

Chatbase biedt geen naadloze integratie met veel populaire CRM-, e-commerce- en social media-platforms, wat de mogelijkheid van uw chatbot om te dienen als een effectief communicatie- en betrokkenheidstool kan beperken.

3. Geen optie om meerdere bots aan te maken

Dus verschillende bedrijven hebben meerdere sets chatbots nodig: één voor openbaar gebruik, één voor intern teamgebruik en één voor hun klanten. Bovendien willen ze elke chatbot uiteraard aanpassen op basis van wie ermee zal interageren — iets wat Chatbase op dit moment niet lijkt te bieden.

5 Chatbase alternatieven voor 2023 die worden aangedreven door ChatGPT en geen code vereisen

 1. Botsonic
 2. Chatfuel
 3. Fini
 4. Ingest AI
 5. Yuma AI

1. Botsonic

Botsonic, de revolutionaire no-code Chatbase-alternatief van Writesonic (en Chatsonic), stelt iedereen in staat om in enkele minuten aangepaste AI-chatbots zonder code te maken met de krachten van ChatGPT-4. De ChatGPT AI-chatbotbouwer van Botsonic kan u helpen bij het creëren van een gepersonaliseerde, interactieve en toekomstbestendige gebruikerservaring voor uw klanten.

afbeelding4.png

Laten we duiken in de belangrijkste kenmerken die Botsonic onderscheiden en het de ultieme Chatbase-alternatief maken.

Kenmerken van Botsonic

Moeiteloze integratie

Neem afscheid van complexe integraties en onsamenhangende klantervaringen! Botsonic kan moeiteloos geïntegreerd worden in uw bestaande website met slechts een ingesloten script of API-sleutel.

Botsonic biedt een breed scala aan integraties zoals Notion, Google Drive, enkele webpagina's, individuele documenten en meer. Bovendien biedt deze AI-chatbotbouwer integraties voor WhatsApp, Slack, Discord, Telegram, enz. (binnenkort beschikbaar)

Niet-te-evenaren aanpassingsopties

Met de flexibele merkopties van Botsonic kunt u uw ChatGPT AI-chatbot aanpassen aan de unieke merknaam en stijl van uw bedrijf.

Dit kan u helpen een samenhangende en consistente uitstraling te creëren op uw website en chatbot, waardoor een professioneel uiterlijk ontstaat dat uw merkidentiteit weerspiegelt op al uw digitale touchpoints.

Hyper-personalisatie

De AI-chatbotbouwer van Botsonic, aangedreven door GPT-4, kan getraind worden op uw specifieke data, waardoor het gepersonaliseerde en accurate reacties kan bieden aan uw klanten.

Deze op maat gemaakte aanpak zorgt ervoor dat jouw AI-chatbot over de meest relevante informatie beschikt om de unieke behoeften van jouw gebruikers aan te pakken en hun algehele ervaring te verbeteren.

24/7 ondersteuning

Met een ChatGPT AI-chatbot, aangedreven door Botsonic, op uw website kunt u uw klanten rond-de-klok ondersteuning bieden.

Niet alleen verbetert dit de klanttevredenheid, maar het kan ook uw operationele kosten tot 80% verlagen, omdat u niet langer afhankelijk bent van een groot team van klantenservicemedewerkers.

Maakt gesprekken interessanter

De geavanceerde Natural Language Processing (NLP)-mogelijkheden van Botsonic stellen uw chatbot in staat menselijke taal effectief te begrijpen en interpreteren.

Dit zorgt voor soepele en boeiende conversaties met uw klanten, waardoor hun interacties natuurlijker en menselijker worden.

Ondersteuning voor meerdere talen

Botsonic kan u helpen om een divers publiek te bereiken door chatbots te creëren die meerdere talen ondersteunen.

Bovendien kunt u met Botsonic gemakkelijk taalbarrières doorbreken en een breder klantenbestand bereiken, waarbij naadloze communicatie over verschillende geografische gebieden wordt gegarandeerd.

2. Chatfuel

De volgende beste alternatief voor Chatbase is Chatfuel. Deze revolutionaire no-code AI chatbot-builder helpt bij het bouwen van AI chatbots om de verkoop te verhogen, de klantenondersteuning te verbeteren en communicatie naar het volgende niveau te tillen.

Het maakt gebruik van GPT-4 van Open AI om krachtige AI-chatbots te maken die vragen over uw bedrijf kunnen beantwoorden, producten/diensten kunnen aanbevelen en meer op een conversatie-achtige en menselijke manier.

afbeelding5.png

En hier is het beste deel - alles wat je hoeft te doen is de basisinformatie over je bedrijf toevoegen en de messengers die je wilt verbinden, en voilà! Chatfuel AI kan de rest van de dingen in enkele minuten instellen.

De gebruiksvriendelijke interface van Chatfuel, in combinatie met geavanceerde functies, stelt bedrijven in staat boeiende, intelligente en gepersonaliseerde chatbots te creëren die inspelen op de unieke behoeften van hun klanten.

Ervaar de kracht van Chatfuel en transformeer vandaag nog jouw klantinteracties!

Chatfuel Prijzen

Chatfuel biedt twee prijsplannen aan: Grow en Enterprise

Bij Grow krijg je een gratis proefperiode van 14 dagen, daarna kost het $79 per maand.

Voor Enterprise dien je een gesprek te boeken met het supportteam.

Botsonic versus Chatfuel
Chatfuel is een geweldige tool. Maar als je complexe AI-chatbots wilt bouwen, is Chatfuel niet de ideale keuze - omdat de NLP ervan niet zo goed is. Bovendien begrijpt het soms de input niet en geeft het geen antwoord. Het belangrijkste is dat Botsonic qua prijsstelling aantrekkelijker is dan Chatfuel.

3. Klaar

Fini is een no-code cutting-edge AI chatbot builder ontworpen om uitzonderlijke klantensupport te bieden door gebruik te maken van ChatGPT technologie.

afbeelding6.png

Het is een geweldig alternatief voor Chatbase dat helpt bij het transformeren van uw kennisbank in een krachtige en interactieve AI-chatbot.

En zo werkt het - het maakt eenvoudig gebruik van de link naar uw kennisbank, die u verstrekt, om een ??24/7 self-service, interactieve Q&A AI-chatbot te maken - om directe antwoorden te leveren, een heerlijke ervaring te creëren die hen steeds terug laat komen. voor meer.

Zonder integratie benodigd, biedt Fini directe antwoorden op de vragen van uw klanten, wat zorgt voor een aangename ervaring die ze steeds weer terug laat komen.

Hier is wat Fini onderscheidt van andere chatbot builders:

 • Mogelijkheid om te zorgen voor een menselijke ervaring
 • Configuratie van stemgeluid (keuze uit meer dan 20 tonen)
 • Hulp voor naadloze menselijke routing
 • Ondersteuning van direct gebruiksklare integratie (Slack, Discord, en meer)
 • Leert, ontwikkelt zich, en past zich aan jouw bedrijf aan.

Omarm de kracht van AI en transformeer vandaag nog uw klantenservice-strategie met Fini.

Fini Prijsstelling

Fini biedt 3 prijsplannen aan:

 • Starter - Gratis - Biedt tot 50 vragen/maand gratis aan
 • Geavanceerd - $0.096/vraag - Biedt tot 10k vragen/maand aan
 • Onderneming - Onbeperkte vragen + Volume kortingen

Botsonic versus Fini
Natuurlijk is Fini een geweldig alternatief voor Chatbase, maar wanneer het wordt vergeleken met Botsonic, is het moeilijker te gebruiken en ontbreken er verschillende aanpassingsopties. Bovendien heeft het langzamere responstijden, wat leidt tot een slechte ervaring. En het ondersteunt een beperkt aantal talen en kan soms geen complexe queries aan, in tegenstelling tot Botsonic.

4. AI inwerken

IngestAI is een alternatief voor Chatbase dat u kan helpen om de efficiëntie van uw bedrijf te verbeteren met behulp van een AI-chatbot - die gebouwd kan worden zonder technische expertise.

afbeelding3.png

IngestAI stelt u in staat om op maat gemaakte AI-chatbots te maken die uw werknemers helpen bij het op de hoogte blijven, betere beslissingen te nemen en tijd te besparen. Door gebruik te maken van GPT-aangedreven inhoud kan uw AI-assistent gebruikersvragen begrijpen en beantwoorden, waardoor uw team direct toegang heeft tot essentiële informatie. Met IngestAI kunt u:

 • Verbeter de besluitvorming: Met een AI-gestuurde assistent binnen handbereik kunnen uw werknemers snel toegang krijgen tot belangrijke gegevens, waardoor ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen zonder tijd te verspillen aan handmatig zoeken.
 • Bespaar tijd: De chatbots van IngestAI automatiseren repetitieve taken, waardoor waardevolle tijd vrijkomt voor uw team om zich te richten op meer strategische en impactvolle projecten.
 • Verbeter de klanttevredenheid: Door direct accurate informatie aan klanten te verstrekken, helpt uw AI-assistent de algehele klantervaring te verbeteren.

IngestAI is een Chat GPT AI-chatbot bouwer zonder codering, waarmee iedereen eenvoudig een aangepaste ChatGPT-getrainde AI-chatbot kan maken die de besluitvorming verbetert en de operaties stroomlijnt.

Prijzen van IngestAI

IngestAI biedt een gratis proefversie aan die 100 verzoeken omvat in het WebChat 100k tekstdataset(~ 50 standaard A4-pagina's). Bovendien biedt Ingest AI 3 prijsplannen aan:

Starter - $39/maand

Pro - $89/maand

Zakelijk - $480/maand

Botsonic versus IngestAI Ingest AI laat geen meerdere bots toe, in tegenstelling tot Botsonic van Writesonic. Bovendien biedt Botsonic meer integratie-opties in vergelijking met IngestAI.

5. Yuma AI

Yuma AI is de ultieme alternatief voor Chatbase dat naadloos integreert met uw helpdesk software en het opstellen van reacties voor klantensupport medewerkers automatiseert. Deze baanbrekende Chatbase alternatief is speciaal ontworpen voor Shopify handelaren die Gorgias gebruiken en streeft naar een revolutie in hoe bedrijven klantvragen afhandelen.

afbeelding7.png

Yuma Ticket Assistant is ontworpen om uw klantenondersteuningsproces efficiënter en effectiever te maken. Hier is een nadere blik op de functies:

 • Automatische AI-reactieopstelling
 • Instructies geven en reacties genereren
 • Bouwt een aangepaste kennisdatabase
 • Zorgt voor de juiste toon
 • Vat het hele gesprek samen
 • Ondersteunt 15 talen
 • Helpt de productiviteit te verbeteren
 • Ondersteunt verschillende integraties

Benut de kracht van de AI Ticket Assistant van Yuma en transformeer uw klantenondersteuningsproces.

Yuma Prijzen

Yuma biedt een gratis proefperiode van 7 dagen aan. Hier zijn de aangeboden abonnementen van Yuma:

 • Starter - $39/maand
 • Starter + - $95/maand
 • Pro - $195/maand
 • Enterprise - Aangepast

Botsonic vs. Yuma AIBotsonic ondersteunt meer talen en integratiemogelijkheden in vergelijking met Yuma AI. Bovendien is Botsonic betaalbaarder en biedt het meer functies.

Transformeer uw bedrijf met de Chatbase-alternatief - Botsonic

Al met al is het tijd om andere opties te verkennen in plaats van Chatbase wanneer bedrijven op zoek zijn naar het bouwen van AI-aangedreven chatbots zonder codering. Andere opties bieden namelijk betere aanpassingsmogelijkheden, meer integraties en een over het algemeen verbeterde gebruikerservaring.

Deze blogpost bevat een lijst van Chatbase-alternatieven, waaronder Botsonic, Chatfuel, Fini, Ingest AI en Yuma AI. Deze bieden verschillende functies en mogelijkheden die geschikt zijn voor uw unieke zakelijke behoeften.

Onder deze alternatieven valt Botsonic op als de ultieme Chatbase-alternatief aanbieder

 • Moeiteloze integratie
 • Zonder weerga aanpassingsvermogen
 • Hyper-personalisatie
 • 24/7 ondersteuning
 • Boeiende gesprekken
 • Ondersteuning voor meerdere talen.

Door te kiezen voor de Botsonic AI-chatbotbouwer voor uw bedrijf, kunt u een gepersonaliseerde, interactieve en toekomstbestendige gebruikerservaring creëren voor uw klanten.

Bovendien kunt u deze 6 AI chatbot bouwers bekijken om uw chatbot game naar een hoger niveau te tillen.

Meer opties nodig? Bekijk de top10 no-code AI-chatbotbouwers.

Dus waar wacht je nog op? Verbeter nu je chatbot-spel en transformeer je bedrijf met Botsonic!

Gebruik Botsonic om je eigen op ChatGPT getrainde AI-chatbot te bouwen

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer >>